Lovren ble drapstruet, utskjelt og latterliggjort, men nå er han stemt frem til månedens spiller

Liverpool-spiller Dejan Lovren fikk tilsendt dødstrusler etter noen dårlige opptredener, nå har fansen kåret ham til månedens spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter Liverpool sitt 1-4-tap mot Tottenham fikk Lovren dødstrusler i innboksen sin fra sinte Liverpool-supportere. Nå har Liverpool-fansen prøvd å gjøre opp for det ved å stemme frem Lovren som delt månedens-spiller for oktober, sammen med egyptiske Mohamed Salah.

Se TV 2s ekspert frikjenne Lovren for innsatsen på det éne baklengsmålet mot Tottenham i videovinduet øverst!

Lovren la ut et bilde på Instagram etter Liverpools 3-0-seier over Huddersfield hvor noen hadde truet med å drepe familien hans.

– Jeg skal drepe familien din, din kroatiske idiot, står det i meldingen kroaten fikk tilsendt.

Det fikk forsvarsspilleren til å reagere.

– Jeg bryr meg ikke om at folk snakker dritt om meg, det sier mer om dem. Men jeg kan ikke ignorere det når familien min blir truet. Jeg kan ikke og jeg ville ikke godta det. Kvalmt, sa Lovren under bildet av trusselen.

Det er fortsatt uklart hvordan Liverpool vil gjøre det med prisen ettersom begge spillerne fikk 33 prosent av stemmene. Det blir forøvrig Salah sin tredje seier på rad etter han også stakk av med seieren i August og September.

Selv om det er fansen som har stemt frem Lovren, er det delte meninger om det var riktig å gjøre på Twitter.

Lovrens neste anledning til å vinne tilbake fansen er på lørdag når Liverpool reiser til London for å møte West Ham. Det er en mulighet for Liverpool til å ta igjen noe av luken til topplagene ettersom fire av toppseks-klubbene skal møte hverandre. Liverpool ligger tre poeng bak Chelsea på fjerdeplass, men har dårligere målforskjell.