Knepent mesterligatap for Vipers

Vipers Kristiansand tapte 24-25 for tyske Bietigheim i sin fjerde kamp i mesterligaen håndball for kvinner onsdag.

Oslo  20160604.
Oslo 20160604. Linn Jørum Sulland jubler etter å ha scoret under EM-kvalifiseringskampen i håndball for kvinner mellom Norge og Litauen i Oslo spektrum lørdag kveld. Norge vant kampen 36-19. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Vipers tapte med fem mål mot samme motstander på hjemmebane for halvannen uke siden. Det var et litt mer skjerpet lag som gikk på banen onsdag enn tilfellet var sist.

Etter å ha ligget under med tre mål ved pause og sett det tyske laget lede med fire mål tolv minutter før slutt satte Vipers inn spurten, men nærmere enn ett mål kom laget aldri.

Vipers sjansen til å utligne i sluttsekundene, men kom aldri til avslutning i sitt siste angrep. Et frikast i siste sekund gikk rett i muren.

For Vipers Kristiansand sto Emilie Hegh Arntzen, Kari Brattset og Linn Jørum Sulland for seks mål hver.

Hos Bietigheim ble Kim Naidzinavicius toppscorer med sine ti mål.

Neste kamp i mesterligaen er hjemme mot franske Metz 10. november. Vipers har bare to poeng på sine fire første kamper og må slite for eventuelt avansement.

I Eliteserien onsdag vant Larvik 27-19 over Tertnes. De er nå likt på poeng med Vipers i serien, men har en kamp mer spilt.