Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

José Mourinho (54) er kritisk til egne fans, og mener de ikke ga Romelu Lukaku nok støtte under lørdagens 1-0-seier mot Tottenham.

Se kampreferat over!

– Jeg vil at supporterne skal forklare meg hvorfor de ikke støtter ham så mye. Han gir alt, og jeg mener det ikke er rettferdig når det å score eller ikke score et mål utgjør hele forskjellen. Jeg synes ikke det er rettferdig i det hele tatt, sier Mourinho i et MUTV-intervju gjengitt av The Guardian.

– Jeg er litt skuffet
Det var en heading fra nettopp Lukaku som endte opp med å sende Anthony Martial gjennom, slik at franskmannen sikret 1-0-seier i toppkampen.

Så belgieren har managerens fulle støtte.

– Jeg er litt skuffet - men ikke med ham. Med ham er jeg veldig fornøyd, sier Mourinho.

Portugiseren uttrykte også misnøye med fansen i et intervju med Sky Sports, og skjønte lite av hvorfor det var fans som pep da han tok ut Marcus Rashford og satte inn Anthony Martial.

– Jeg forstår virkelig ikke noen reaksjoner. Er de røde djevler? Noen ganger vet jeg ikke, for angriperne fungerer utrolig bra, sier Mourinho.

– Noen folk snakker for mye
Ifølge 54-åringen måtte angriperne gjøre en knallhard jobb defensivt lørdag.

– I dag var det to angripere som spilte mot tre toppforsvarere - de beste vi har i Europa, og de måtte gjøre en defensiv jobb med å legge press på dem da de kom med ballen, noe de gjør veldig bra fordi de har stor rutine med å spille tre bak, sier Mourinho.

Mot slutten av kampen gjorde Mourinho også en hysje-gest. På spørsmål om den svarte han noe kryptisk.

– Noen folk snakker for mye. Du vet, ro deg ned, slapp av. Slapp av litt. Ikke snakk for mye - snakk, snakk, snakk. Slapp av, svarte United-manageren.