– Han var Uniteds beste spiller

Simen Stamsø Møller gir sin dom etter Manchester Uniteds 1-0-seier på Old Trafford mot Tottenham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United tok en svært viktig seier hjemme mot Tottenham lørdag formiddag. Dermed er de kun to poeng bak Manchester City før de blå skal til dyst borte mot West Bromwich.

Se vinnermålet i videovinduet øverst!

TV 2s Premier League-ekspert Simen Stamø Møller har vurdert spillerne etter bataljen på Old Trafford.

Manchester United:

David De Gea 7

Blir ikke satt på de store prøvene og er god de gangene han er involvert.

Ashley Young 8

Er etter min mening Uniteds beste spiller. Løser rollen som venstre ving-back godt både med og uten ballen. Blir ikke straffet de få gangene har misser i posisjoneringen.

Phil Jones 7

Ser uvanlig usikker ut ved flere anledninger før pause, men viste seg fra en bedre side mot slutten av kampen. Nyter å stange ut innlegg på tampen. Har store begrensninger teknisk.

Eric Bailly 7

En god kamp av stopperen, som nå var tilbake fra skade. Knallhard i duellene.

Chris Smalling 6

Ser ikke veldig sikker ut, men med en midtstopper på hver side av seg blir han ikke avslørt.

Antonio Valencia 7

Kapteinen gjør som vanlig sjelden feil. Sender i vei en rakett like over mål og får et veldig strengt gult kort for filming.

Nemanja Matic 7

Ymse kvalitet fra den tidligere Chelsea-spilleren i denne kampen. Mister ballen i farlig posisjon et par ganger, men har stort sett bra kontroll. Nydelig detalj før Lukakus store sjanse.

Ander Herrera 6

Ingen spesielt god 1. omgang av baskeren, men United får god bruk for arbeidskapasiteten hans utover i kampen.

Henrikh Mkhitaryan 5

En kamp helt på det jevne av armeneren. Har overraskende mange upresise pasninger, men en god periode etter pause trekker opp. Blir ofret av Mourinho etter Pocchettinos dobbeltbytte midtveis i 2. omgang.

Marcus Rashford 6

Alltid et aktivum – jobber på alle baller og bidrar godt defensivt. Blir bare nesten på øvre tredel.

Romelu Lukaku 6

Ganske anonym i store deler av kampen. Havner veldig ofte feilvendt, og der er han til tross for størrelsen sin ikke veldig god. MEN med ryggen mot mål stusser han igjennom Martial som scorer. En av få ganger han rettvender seg og blir spilt fri oppstår en stor sjanse, men det gode skuddet stoppes av Lloris.

Tottenham:

Hugo Lloris 6

Mye involvert. Er trygg mellom stengene de første 45, men reddes av Davies da han gir en farlig retur like etter hvilen. Kjemperedning på sjansen til Lukaku etter 73 minutter. Igangsettingene er ikke tipp topp, men kapteinen skal ha skryt for et par viktige involveringer hvor han er våkent ute og ”sweeper”. Kan ikke lastes for scoringen.

Serge Aurier 6

Alltid angrepsvillig, men likevel forholdsvis anonym. Kommer seg sjelden forbi Young.

Eric Dier 6

Spiller bedre og bedre etter en rufsete start på kampen. Får som sine stopperkollegaer bruk for sin gode teknikk og er viktig i perioden da Spurs spiller seg inn i kampen etter et kvarter.

Toby Alderweireld 8

Flott kamp av den staute midtstopperen. Har god kontroll på Lukaku og Rashford.

Jan Vertonghen 7

Spiller i det store og det hele en kjempekamp. Tøff og god i duellene, NESTEN alltid riktig plassert og veldig god med ballen. Posisjoneringsfeilen før målet er detaljen som gjør at han trekkes ned en karakter. Blir med fram flere ganger og får motstanderne til å rygge.

Ben Davies 5

Må bruke ulovlige midler noen ganger på grunn av manglende tempo. De gode innleggene uteblir og da skuffer han meg.

Harry Winks 6

Unggutten sliter litt i de hektiske åpningsminuttene, men spiller seg opp. Stort sett spiller han på det sikre, men han er også modig nok til å ta med seg ballen forbi press og skape ubalanse.

Christian Eriksen 8

Det er en nytelse å se dansken spille fotball. Uten hans ballbehandling hadde ikke Tottenham utrettet rare trusselen i denne kampen. Slår et vidunderlig innlegg til Allis gedigne sjanse.

Dele Alli 6

Mer tull enn god fotball fra Alli i denne kampen. Bommer på de avgjørende pasningene og sin store sjanse.

Moussa Sissoko 3

Banens klart dårligste spiller i denne kampen. Har en grusom 1. omgang. Ser utilpass ut fra første involvering; mister ballen, bommer fullstendig på en brukbar sjanse og lager frispark fordi han er på etterskudd. Burde blitt tatt av til pause, men får spille en time.

Heung-Min Son 6

Har tøffe forhold å jobbe i, men er ekstremt arbeidsom. Var blant annet nede og sklitaklet og hindret en potensielt veldig farlig United-kontring. Var klart minst involvert med ballen av Tottenhams spillere.