Liverpool-, Manchester United- og Arsenal-eiere i hemmelig møte

Eierne til tre av topp-seks klubbene ble avbildet sammen under en middag i New York forrige uke.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eierne fra de tre klubbene ble fotografert spise sammen på den italienske restauranten Locanda Verde, som ligger i Tribeca-distriktet i New York.

Denne middagen skal ha skjedd bare en uke før alle Premier League klubbene skulle møtes igjen for å diskutere distribusjonen av Premier Leagues TV-rettigheter i utlandet, melder Daily Mail.

Det møtet skal ha blitt kansellert fordi de tjue klubbene var uenige. Topp seks-klubbene er blant de elleve klubbene som ønsker en forandring som vil sørge for at toppklubbene vil få en større andel TV-pengene, men man må ha 14-6 i overtall for å få frem endringer i avtalen.

Mennene som ble fotografert sammen er Manchester United-sjef Ed Woodward, Arsenal-sjef Ivan Gazidis, Liverpool-eier John Henry, samt deleiere i Manchester United Joel- og Avram Glazer.

Arsenal skal ha sagt at Gazidis var i New York for å treffe Los Angeles Rams-eier Stan Kroenke for å diskutere NFL, United skal ha sagt at Woodward var i der for å treffe Glazer-brødrene, mens Henry var der for Premier Leagues "felles interesser".