Fransk avis: – Lagkameratene raser mot særbehandlingen av Neymar

Neymar får særbehandling av ledelsen i PSG. Det får lagkameratene til å reagere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag: Se Manchester United – Tottenham fra kl. 12.45

Den brasilianske fotballstjernen Neymar ble verdens dyreste fotballspiller da PSG bladde opp 2,2 milliarder og kjøpte angriperen fra Barcelona i sommer.

Med sine ti mål på elleve kamper har Neymar hittil har vært en stor suksess på banen for PSG.

Se en av Neymars vakre fulltreffere i Sportsnyhetene øverst!

Men likevel har det stormet rundt verdens dyreste fotballspiller.

Ifølge avisen Le Parisien råder det nå stor misnøye rundt Neymar blant lagkameratene på grunn av særbehandlingen stjernen får av klubbledelsen.

Avisen hevder at flere av lagkameratene har gitt PSG-sjefene klar beskjed om at de synes det er urettferdig at Neymar behandles annerledes.

Dette er noe av lagkameratene har protestert på, ifølge Le Parisien:

  • Spillerne reagerer kraftig på at Neymar får lov til å ha to personlige fysioterapeuter tilgjengelig 24 timer i døgnet.
  • Lagkameratene får ikke lov til å takle Neymar hundre prosent på trening.
  • Neymar er fritatt all defensivt arbeid under Ligue 1-kampene.
  • Neymar får lov til å bruke sin personlige toalettveske med sin egen sponsor, mens lagkameratene må bruke en veske med PSGs logo på.
  • Det er dessuten ventet at Neymar får enda flere privilegier neste sesong – noe som også skal ha irritert lagkameratene i PSG.

Får pepper fra treneren
Det er imidlertid ikke bare lagkameratene som har uttrykt sin misnøye med Neymar den siste tiden.

Paris Saint-Germain-trener Unai Emery mener verdens dyreste fotballspiller må lære seg å ikke svare på provokasjoner fra motspillere etter at han fikk rødt kort i forrige seriekamp mot Marseille.

– Han er nå i en prosess med å bli vant til denne ligaen, laget og dommerne, men han er intelligent. Han vet også at han må lære av det som skjedde søndag, sier PSG-trener Unai Emery, ifølge NTB.

Fredag skal PSG ut i ny ligakamp mot forrige sesongs overraskelseslag Nice. Den kampen må Neymar se fra tribunen som følge av det røde kortet.

– Jeg snakket med ham om det før kampen, og vi ble enige om at han ikke skulle la seg provosere. Men på banen, med den intensiteten og aggressiviteten som er der, skjedde det. Fotballspillere er mennesker, og vi trenger at alle bevarer roen og gjør jobben sin, sier Emery.

Han mener samtidig også at det er viktig at dommerne «klarer å håndtere kamper der slike episoder oppstår».

Se Manchester United – Tottenham lørdag fra kl. 12.45