VIL BORT: Luke Shaw har havnet i kulden i Manchester United.
VIL BORT: Luke Shaw har havnet i kulden i Manchester United. Foto: Janek Skarzynski

Fotballryktene: – Forholdet til Mourinho er på frysepunktet

Og Tottenham jakter på sønnen til Patrick Kluivert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barcelona har langt fra gitt opp håpet om å signere Liverpool-stjernen Philippe Coutinho i januar, skriver Mundo Deportivo. Liverpool har satt en prislapp på 1,4 milliarder kroner på Coutinho. Det skremmer neppe den katalanske storklubben.

Tottenham sikret seg midtstopperen Davinson Sánchez fra Ajax i sommer. Nå kan det være flere Ajax-spillere på vei. Spurs kikker i disse dager på midtbanespilleren Donny van de Beek (20) samt kantspilleren Justin Kluivert (18), skriver Sky Sports. Justin er sønnen til den tidligere storspilleren Patrick.

Marco Reus er aktuell både for Arsenal og Manchester United. Det var Bild som først omtalte ryktene, men flere tyske medier melder nå det samme. Det er ventet at skadeplagede Reus er tilbake på banen i mars. Kontrakten hans med Dortmund løper ut i sommer.

Newcastle og West Bromwich er begge interesserte i Wolverhamptons 24 år gamle midtbanespiller Conor Coady, hevder The Sun.

Manchester Uniteds venstreback Luke Shaw er bekymret for at han ikke vil få sjansen på førstelaget igjen. Forholdet til José Mourinho er på frysepunktet, skriver The Guardian. Mourinho er misfornøyd med holdningene til Shaw, og backen ser ingen veier tilbake til førstelaget.

Den spanske avisen Sport hevder at Barcelona-direktøren Raul Sanllehi, som var involvert da Neymar kom til Barcelona, kan havne i Arsenal. En annen kandidat er Ajax-direktøren Marc Overmars, skriver Independent. Overmars spilte i Arsenal fra 1997 til 2000.

West Ham står i fare for å bli kastet ut av London Stadium, skriver The Sun. Leietakerne er i ferd med å gå konkurs.

Arsenal-eier Stan Kroenke sier at klubben ennå ikke har gitt opp håpet om å beholde Mesut Özil og Alexis Sanchez. Det er Telegraph som skriver dette torsdag. Kroenke sier han aldri vil selge klubben. Han planlegger å overføre sin aksjepost til den nye generasjonen i familien.

Avc andre spesielle ting: Tidligere Sunderland-spiss Asamoah Gyan, som nå spiller for tyrkiske Kayserispor, planlegger å starte opp sitt eget flyselskap. Han har fått lisens i hjemlandet Ghana.

The Sun skriver at Manchester City og Arsenal står i fare for å spille 4. runde-kampene i ligacupen om igjen fordi de brukte for mange innbyttere i ekstraomgangene. En ny regel åpner for at man kan bruke fire innbyttere om det blir ekstraomganger. Tre av dem må man bruke i løpet av kampens 90 første minutter. En kan benyttes i ekstraomgangene. Arsenal og Manchester City byttet to spillere i ordinær tid og to i ekstraomgangene.

Everton fortalte sommersigneringen Nikola Vlasic at han ikke kunne ta drakt nummer 19. Den hadde klubben nemlig reservert for Diego Costa, som Everton ønsket som Romelu Lukakus erstatter. Costa forsvant som ventet til Atletico Madrid.