Så mye tror Real Madrid de må punge ut for Kane: – Vi har et godt forhold til Tottenham

Real Madrid-president Florentino Perez tror man må bla opp nesten 2,5 milliarder kroner for å lokke Harry Kane vekk fra Tottenham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den engelske landslagsspissens 13 mål på 12 kamper denne sesongen har naturligvis gjort at ryktene har begynt å svirre.

Se hvordan Harry Kane herjet med Liverpool øverst!

Det er blitt spekulert i at Kane kan komme til å følge i fotsporene til Luka Modric og Gareth Bale ved å bytte ut Tottenham med Real Madrid, men Florentino Pérez, som satte overgangsrekord da han signerte Bale for 100 millioner euro i 2013, vet Kane er en dyr mann.

– Jeg synes han er en fantastisk spiller, og ikke minst er han en ung spiller med mange år foran seg, sa Perez til en spansk radiostasjon i forbindelse med kåringen av årets spiller.

Harry Kane selv møtte også pressen i forbindelse med FIFAs prisutdeling. Engelskmannen la ikke skjul på hvilke planer han har på fotballbanen fremover.

BEUNDRER KANE: Florentino Pérez, her sammen med Cristiano Ronaldo, er en stor beundrer av Harry Kane.
BEUNDRER KANE: Florentino Pérez, her sammen med Cristiano Ronaldo, er en stor beundrer av Harry Kane. Foto: John Sibley

– Jeg ønsker å bli blant de beste. For meg handler alt om å gjøre det bedre denne sesongen enn forrige sesong. Messi og Ronaldo har satt standarden for alle av oss. Det blir vanskelig å matche dem, sa Harry Kane til FIFA-TV på den grønne løperen.

Rekord?
Florentino Perez tror Tottenham-eier David Levys rykte for å utsette mulige overganger fram til slutten av overgangsvinduet, for å få mest mulig penger, gjør at han ville ønsket mer enn de 222 millionene euro Paris Saint-Germain betalte for Barcelonas Neymar i sommer.

Perez sier han ikke har kontaktet Levy for en mulig pris.

– Nei, for hvis jeg spør vil han si 250 millioner, slo han fast

Klubbpresidenten har imidlertid god erfaring med å signere spillere fra London-klubben.

– Vi fått et godt forhold til Tottenham gjennom årene ettersom vi signerte Luka Modric og Gareth Bale. Også de endte vi opp med å signere på overgangsvinduets siste dag, sier Perez.

Storlag
Under mandagens FIFA-kåringer fikk Real Madrid-presidenten se sin klubb tungt involvert. Cristiano Ronaldo stakk av med prisen som forrige sesongs beste spiller, mens Zinédine Zidane kunne hente prisen som den beste treneren.

I tillegg fikk fem Real Madrid-spillere plass på årets lag: Marcelo, Sergio Ramos, Toni Kroos, Modric og Ronaldo.

Den regjerende mesterligamesteren maktet imidlertid ikke å slå Kane og Tottenham da lagene møttes i gruppespillet i europacupen forrige uke.

Oppgjøret endte 1-1, men Madrid-laget får mulighet igjen når lagene møtes 1. november på Wembley.

(©NTB/TV 2 Sporten)