Den høyreiste skytteren Kristine Breistøl ga Larvik 5-2-ledelse etter knappe åtte minutter på hjemmebane mot Vardar, men derfra og inn tok bortelaget Vardar over.

Andrea Penezic utlignet til 5-5 tre minutter senere, og etter en rekke tekniske feil hos hjemmelaget, som ble hardt straffet, var stillingen 16-9 til Vardar til pause.

Larvik klarte aldri komme tilbake på nivået laget hadde i starten av kampen, og tapte til slutt 19-31 mot det europeiske storlaget.

I mai tapte Vardar kvinnenes mesterligafinale knepent 30-31 for Györ etter ekstraomganger. Det ble Camilla Herrems siste kamp for makedonerne.

Larvik har tidligere hatt store ambisjoner i Europa. Vestfoldingene vant mesterligaen i 2011 og var tapende finalist i 2015, men nå er forutsetningene helt annerledes. Klubben har mistet svært mange profiler og har svak økonomi.

Det har ført til at klubben står med tre strake tap i gruppespillet. FTC Hungaria ble for sterke med 37-33 forrige helg, mens Larvik tapte åpningskampen mot Thüringer 27-31.

(©NTB)