Messi hentet en pille fra sokken mot Olympiakos. Det skal ha vært en glukosepille for å holde energinivået oppe.
Messi hentet en pille fra sokken mot Olympiakos. Det skal ha vært en glukosepille for å holde energinivået oppe. Foto: Viasat

Messi hadde en pille i sokken mot Olympiakos

Og spansker medier mener å vite hvilken type pille det var.

Ni minutter ut i Barcelonas mesterligakamp mot Olympiakos onsdag kveld, tok Lionel Messi ut det som så ut som en pille gjemt i sokken hans og puttet i munnen.

Det har naturlig nok forundret mange av de som så det på TV. Nå melder den spanske avisen Sport at de har en løsning på mysteriet.

En reporter fra Catalunya Ràdio hevder at Messi tok en glukosepille, som brukes av fotballspillere og andre idrettsutøvere for å holde sukkernivået og dermed energinivået oppe.

Pillen brukes også av diabetikere for å motvirke føling.

Messi puttet pillen fra sokken i munnen. Foto: Viasat
Messi puttet pillen fra sokken i munnen. Foto: Viasat

Vanligvis tar spillerne en slik pille under oppvarming eller før kampstart, men forklaringen på Messis tidspunkt skal være at effekten blir best om den tas i løpet av det første kvarteret av en kamp.

Hvilken effekt pillen hadde på Messis spill mot Olympiakos vites ikke, men den 30 år gamle ballmagikeren vartet opp med en frisparkscoring etter 61 minutter i 3-1-seieren.

Det var Messis scoring nummer 100 i europeiske turneringer. Han har 97 i Mesterligaen og tre i supercupen. Dette klarte han på 122 kamper.