Carroll kritiseres av lagkamerat etter rødt kort

Slaven Bilic er også rasende på Andy Carroll. Nå bøtelegges West Ham-spissen.

Andy Carroll (28) fikk skylden for å ødelegge West Hams mulighet til sesongens første borteseier da han pådro seg to gule kort på under to minutter i oppgjøret mot Burnley.

Zabaleta: – Stygt
Den høyreiste spissen var tydelig misfornøyd med begge kortene, men møtes med himlende øyne av sine egne.

– Noen ganger kan man si at det er vanskelig for dommeren, men det er ikke noe å si om dommeren her. Jeg mener at disse to situasjonene var litt stygge, sier lagkamerat Pablo Zabaleta ifølge Telegraph.

Det første kortet kom etter at Carroll satte albuen i nakken til James Tarkowski. Fremdeles het i toppen gikk Carroll knallhardt til like etter, igjen med albuen, i en duell med Ben Mee.

– Andy er en stor mann. Han går alltid 100 prosent etter ballen når den er i luften. Etter min mening så det aggressivt ut, spesielt den andre situasjonen da han visste at han allerede hadde et gult kort, sier Zabaleta.

– Vi må være mer forsiktige, fordi dette er Premier League. Å spille med én i undertall så lenge er virkelig vanskelig. Vi ledet 1-0 og må være smartere.

Se begge situasjonene i videovinduet øverst på siden!

Bilic raste
Det røde kortet førte til at West Ham måtte spille over én time i undertall. Det ga Burnley en ekstra mulighet: Den utnyttet Chris Wood fem minutter før full tid da han sørget for uavgjort.

Tapet av seieren, samt det røde kortet til Carroll gjorde manager Slaven Bilic rasende. Klubben har nå valgt å bøtelegge Carroll to ukelønner for den skjebnesvangre marsjordren, skriver Mirror.

– For en spiller med Andys erfaring ... Du kan ikke gjøre det. Det var et stort tap for oss. Jeg er veldig skuffet og rasende også, sier Bilic, som fikk ryggen enda nærmere veggen etter en sesongstart med kun åtte poeng på de første åtte kampene i ligaen.

– Det var en utrolig dårlig beslutning og vurdering i hele tatt å gå i duellen.

Også i TV 2s Premier League-studio ristet man på hodet over Carrolls hodeløse involvering.

– Han har glemt at utviklingen har gått videre. Man kan ikke ha sånne høye albuer i dagens Premier League, sa Brede Hangeland.