ETTERTRAKTET: Abel Ruiz (t.v.) spiller for øyeblikket på Barcelonas B-lag, men ønsket om å spille førstelagsfotball kan føre ham bort fra klubben.
ETTERTRAKTET: Abel Ruiz (t.v.) spiller for øyeblikket på Barcelonas B-lag, men ønsket om å spille førstelagsfotball kan føre ham bort fra klubben. Foto: Manjunath Kiran

Fotballryktene: – Ligger langflate etter Barcelona-stjerneskuddet

Mens Manchester City kobles til Southampton-spiller. Få dagens rykter her!

Mirror skriver at Arsenal, Chelsea og Manchester City ligger langflate etter Barcelonas stjerneskudd Abel Ruiz. Den 17-årige spissen har en utkjøpsklausul på rundt 30 millioner kroner og har fanget interessen til flere av storklubbene. Utkjøpsklausulen går ut i 2019, og Barcelona er mer enn interessert i å få reforhandlet avtalen for supertalentet.

Med stjernesigneringen Benjamin Mendy ute med korsbåndsskade vil Manchester City styrke seg på venstreback. Daily Mail skriver at City kan vise fornyet interesse for Southamptons vingback Ryan Bertrand, som var aktuell for de lyseblå i sommer.

José Mourihos flørting med PSG faller nok ikke i god jord hos noen med tilhørlighet til Manchester United. Nå skriver Daily Record at Mourinho er frustrert over Ed Woodwards håndtering av klubben, og at forhandlingene om en ny kontrakt derfor ikke er kommet i gang.

Både Liverpool og Manchester United er blitt koblet til Lazio-stopper Stefan de Vrij, men nå kan det se ut til at nederlenderen signerer en kontraktsforlengelse med den italienske hovedstadsklubben, skriver Goal.com.

Ifølge spanske Sport var Barcelona på tribunen for å se Bayer Leverkusen-spillerne Jonathan Tah, Leon Bailey og Julian Brandt i helgen.

Daily Express siterer Don Balon og hevder at Barcelona kommer til å sikte seg inn på Bayern Münchens Thiago dersom jakten på Philippe Coutinho ikke resulterer i en overgang. Thiago forlot Barcelona i 2013.