FLØRTER MED PSG: José Mourinho.
FLØRTER MED PSG: José Mourinho. Foto: Rui Vieira

Mourinho flørter åpenlyst med PSG: – De har noe helt spesielt

José Mourinho garanterer at han ikke avslutter karrieren i Manchester United – og åpner for å overta den franske storklubben PSG.

José Mourinho vant både Europaligaen og ligacupen i sin første sesong som manager i Manchester United.

Etter den solide starten denne sesongen spekulerer engelske medier nå i om Manchester United vil tilby portugiseren en ny langtidskontrakt for å bli værende på Old Trafford.

Flørter åpenlyst med PSG
Men i et TV-intervju med den franske mediekanalen Telefoot kommer Mourinho med noen uttalelser som verken Manchester Uniteds klubbledelse eller supportere vil like.

Den meritterte manageren flørter nemlig åpenlyst om å overta den megarike franske toppklubben PSG.

– Min sønn, som bor i London, reiste nylig og så en PSG-kamp i Paris fremfor å reise til Manchester. Hvorfor Paris? For de har noe helt spesielt der. Magien, kvaliteten, ungdommeligheten…. Det er fantastisk, sier Mourinho til Telefoot.

Vil ikke avslutte karrieren i United
Mourinho garanterer at han ikke kommer til å ta «ta en Sir Alex Ferguson» og bli værende i Manchester United ut karrieren.

– Jeg er fremdeles en trener som drives av utfordringer med store ambisjoner og med en vilje om å teste ut nye prosjekter. Jeg er helt sikker på at jeg ikke kommer til å avslutte karrieren min i Manchester United, sier Mourinho i TV-intervjuet.

PSG er for tiden under etterforskning for brudd på FIFAs financial fair play-regler etter å ha brukt milliarder på spillerkjøp de siste årene.

I sommer hentet klubber den 25 år gamle superbrasilianeren Neymar fra Barcelona og det 18 år gamle franske stjerneskuddet Kylan Mbappé fra Monaco for en samlet prislapp på nesten fire milliarder kroner.

José Mourinho har vært hovedtrener i åtte ulike toppklubber, men har aldri blitt værende i en og samme klubb i mer enn tre år.

– Mourinho er misfornøyd på Old Trafford
Ifølge en artikkel publisert på Manchester Uniteds offisielle supporterklubb i Skandinavia, risikerer rødtrøyene å miste Mourinho allerede ved sesongslutt – altså etter kun to sesonger på Old Trafford.

– Mourinho-kjenner Duncan Castles hevder at United risikerer å miste portugiseren på grunn av misnøye med hvordan enkelte ting blir gjort i klubben, skriver supporterklubben, og utdyper:

– Mourinho skal være misfornøyd med Ed Woodwards ledelse av klubben, og han oppfatter organisasjonen på både Old Trafford og Carrington som byråkratisk og ineffektiv. I tillegg skal nøling over rekrutteringsavgjørelser og en manglende vilje til å matche investeringene som avgjørende Premier League og Champions League-rivaler være andre konfliktområder, siterer supporterklubben Mourinho-kjenneren Duncan Castles på i en artikkel publisert søndag kveld.