Se Manchester City mot Stoke på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo lørdag klokken 16.00.

For to uker siden var Sergio Agüero involvert i en trafikkulykke etter en konsert i Amsterdam, og Manchester City-spissen gikk glipp av den påfølgende storkampen mot Chelsea og to kamper for Argentina.

Landslagslegen Donato Villani uttalte at Agüero ville være ute i om lag halvannen måned ribbensbruddene han pådro seg i kollisjonen, men allerede nå melder stjernespissen selv at han er klar for spill.

– Tilbake på trening. Jeg er klar, skriver Sergio Agüero på Twitter.

Til den argentinske kanalen TyC Sports sier Agüero at er usikkert om han er med når Manchester City får besøk av Stoke lørdag, ifølge Sky Sports.

Agüero takker setebeltet for at han er i live etter kollisjonen med lyktestolpen.

– Da jeg kom til sykehuset, spurte jeg legen om jeg kunne spille mot Chelsea. Han sa at han ikke trodde det. Det tok litt tid å forstå at setebeltet gjør at jeg i det hele tatt kan sitte her og snakke, sier han ifølge Daily Mirror.

Agüero har fått kritikk for at han brukte fridagen før Chelsea-kampen til å reise utenlands på konsert med den colombianske artisten Maluma.

– Når en spiller har en fridag i Manchester City, så drar de fleste spillerne til London, andre til Italia eller Spania. Jeg var så heldig å kjenne agenten til Maluma, og jeg ble invitert. Jeg hadde nesten to dager fri, og ulykken skjedde på vei til flyplassen, sier Sergio Agüero, og fortsetter:

– Noen vil spørre hvorfor jeg dro, men det er vanskelig å forestille seg at noe slikt kunne skje.

Manchester City har også delt en video av Agüero på trening: