Arsenal og Liverpool kjempet om underskriften til Thomas Lemar på tampen av sommerens overgangsvindu. Daily Mirror skriver at Premier League-gigantene kommer til å ta opp interessen for den franske kantspilleren neste år.

Det er imidlertid liten sjanse for å få til en overgang i januar, skal vi tro visepresident i Monaco, Vadim Vasilyev. Lemar kan i stedet gå til engelsk fotball til sommeren.

Se Thomas Lemars to mål for Frankrike mot Nederland i august i Sportsnyhetene i videovinduet!

Tottenham mistet høyreback Kyle Walker til Manchester City i sommer. Nå kan venstreback Danny Rose gå til Manchester United for 560 millioner kroner, melder The Sun.

Alexis Sánchez er inne i sine siste måneder av kontrakten med Arsenal, og i januar kan han signere for Manchester City for så lite som 220 millioner kroner, ifølge Daily Mirror.

Chelsea kommer til å sende speidere på neste ukes Europaliga-oppgjør mellom Arsenal og Røde Stjerne for å se nærmere på serbernes angriper Richmond Boakye, skriver Daily Mail. Samtidig vurderer Chelsea å låne ut 20 år gamle Charly Musonda, melder London Evening Standard.

Manchester City kan komme til å prøve seg på Lionel Messi, men argentineren ønsker å bli værende i Barcelona, sier Sergio Agüero til TyC Sports. L'Ara skriver at Messi kan få en bonus på nesten 900 millioner kroner for å signere en kontraktsforlengelse med Barcelona.

Tidligere Manchester United-manager David Moyes er åpen for å snakke om den ledige jobben som landslagssjef for Skottland, skriver The Sun. Gordon Strachan var nylig ferdig i stillingen.

Grzegorz Krychowiaks overgang fra Paris Saint-Germain til West Bromwich kan bli gjort permanent, melder Le10 Sport. Den polske midtbanespilleren har imponert under Tony Pulis i sesonginnledningen.

Høyrebacken Bacary Sagna står fortsatt uten klubb etter at kontrakten med Manchester City gikk ut i sommer, men nå kan Leicester komme med et kontraktstilbud til franskmannen, ifølge Leicester Mercury.

Dersom ikke Ellis Short har klart å selge Sunderland AFC innen overgangsvinduet åpner i januar, kan nøkkelspillere som Lamine Koné, Jack Rodwell og Didier Ndong bli solgt, skriver Nothern Echo.

Didier Dechamps er i samtaler med Det franske fotballforbundet om en forlengelse av kontrakten, melder L'Équipe.