MEGALØNN: Barcelona tilbyr Messi megalønn.
MEGALØNN: Barcelona tilbyr Messi megalønn. Foto: Albert Gea

Fotballryktene: – Tilbyr Messi 800 millioner kroner i sign-on-fee

Og full forvirring rundt Philippe Coutinho.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barcelona skal være klar til å tilby Lionel Messi en sign-on-fee på rekordsummen 800 millioner kroner (!) og en ukelønn på fem millioner kroner for å sikre seg argentineren blir på Camp Nou ut karrieren. Det melder Daily Mail, som siterer katalanske medier.

Ryktestormen vil ingen ende ta rundt Philippe Coutinho.

Barcelona prøvde seg flere ganger på brasilianeren i sommervinduet, men Liverpool nektet å selge stjernen sin.

Coutinho har ikke langt skjul på at han ønsker seg en overgang til Barcelona. Ifølge lagkompisen Neymar gikk 25-åringen gjennom en sorgperiode da det ble klart at overgangen gikk i vasken.

Nå sier Barcelona-sjefen Oscar Grau at klubben vil prøve seg på nytt i januar, men Liverpool har ingen planer om å sette seg ned ved forhandlingsbordet, skriver Independent.

Mundo Deportivos kilder har helt andre opplysninger. Ifølge avisen har Liverpool sagt ja til at Coutinho kan forlate Anfield for en drøy milliard kroner i januar.

The Sun skriver at José Mourinho er klar til å skrive under på en ny femårskontrakt verdt 680 millioner kroner. Også Juan Mata kommer trolig til å forlenge kontrakten sin med de røde djevlene. Den spanske midtbanespilleren var ønsket i Kina, men har pent takket nei til en solid lønnsøkning. Nå vil Manchester United tilby en kontraktsforlengelse på ett år, skriver Daily Mirror.

Jack Wilshere vurderer å forlate Arsenal i januar for å styrke sjansen sin til å spille seg inn på det engelske landslaget før VM neste sommer. Det skriver Mirror.

Dani Alves håper på flere søramerikanske innslag i PSG. Han mener det vil være flott hvis klubben klarer å sikre seg Alexis Sanchez, som står uten kontrakt etter sesongen.

Manchester United har vært koblet til en mulig Mesut Özil-overgang, men nå har saken tatt en ny vending. Ifølge agenten til Özil går kontraktssamtalene med Arsenal i en positiv retning, skriver Independent.

Crystal Palace-manager Roy Hodgson planlegger å styrke stallen med erfarne Premier League-spillere i et forsøk på å redde plassen, skriver Daily Mail. Avisen nevner Jack Wilshere som et mulig transfermål. Samtidig vil Palace gjøre det de kan for å beholde Andros Townsend til tross for at Leicester har signalisert at de vil prøve seg på kantspilleren. Samtidig er Palace på jakt etter en ny spiss. Da kan Townsend-pengene komme godt med.