SLÅR TILBAKE: José Mourinho slår tilbake mot kritikerne.
SLÅR TILBAKE: José Mourinho slår tilbake mot kritikerne. Foto: Kirill Kudryavtsev

Mourinho refser pressen: – Vi har ingenting å bevise

José Mourinho fnyser av påstandene om at lørdagens gigantkamp mot Liverpool er Manchester Uniteds virkelig store test hittil denne sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Liverpool – Manchester United lørdag fra kl. 12.45

Manchester United har storspilt denne sesongen, men manager José Mourinho har ikke alltid fått den rosen han håpet på.

Kritikerne vil ha det til at årsaken til Manchester Uniteds strålende start er at klubben ikke har møtt noen av de antatt seks beste lagene i Premier League i løpet av de sju første serierundene.

Lørdag møter José Mourinhos menn erkerival Liverpool på Anfield, og flere eksperter – deriblant den tidligere United-kapteinen Gary Neville – mener det oppgjøret blir Manchester Uniteds første store test denne sesongen.

Fnyser av kritikken
Disse påstandene får José Mourinho til å reagere.

– Dette er mediesnakk, eller ekspertene som snakker. De sier vi har noe å bevise, at Romelu Lukaku må score, og at vi er nødt til å vinne på Anfield, sier Mourinho i et intervju med Sky Sports News.

Før han bestemt slår fast:

– Vi har ingenting å bevise. Vi har våre mål denne sesongen, vi vet hva vi ønsker å oppnå, og det vil gjøre et forsøk på. En kamp, ett resultat, en prestasjon. Det kommer ikke til å endre på noenting som helst, konstaterer Mourinho.

Mourinho: – Vi er bedre denne sesongen
Den frittalende manageren er imidlertid enig med ekspertene i at Manchester United er bedre enn forrige sesong, som endte med seier i Europaligaen og ligacupen.

– Jeg synes at vi er bedre enn det vi var. Folk sier at vi ikke har møtt topp fem-lagene denne sesongen, men forrige sesong så slo vi ikke West Ham på hjemmebane, eller Everton og Southampton på bortebane, konkluderer Manchester Uniteds manager.

Se Liverpool – Manchester United lørdag fra kl. 12.45