Fotballryktene: – Real Madrid vil bytte Modric, Bale og Benzema mot Kane

TIL LONDON? Gareth Bale. Karim Benzema og Luka Modric kobles til en byttehandel som vil vekke oppsikt i hele Fotball-Europa.
TIL LONDON? Gareth Bale. Karim Benzema og Luka Modric kobles til en byttehandel som vil vekke oppsikt i hele Fotball-Europa. Foto: Francisco Seco
Og tysk legende advarer Mesut Özil mot å velge Manchester United.

Real Madrid er villige til å strekke seg langt for å sikre seg Harry Kane. President Florentino Perez er forberedt på å sende tre spillere til London for å få Kane i retur, skriver Diario Gol.

Ideelt sett vil Perez kun gi fra seg Gareth Bale for å få Kane til den spanske hovedstaden, men skadehistorikken til Bale har gjort at verdien på waliseren har stupt. En naturlig erstatter for Kane er Karim Benzema, men selv om Benzema og Bale er inkludert i byttehandelen må Real Madrid betale et mellomlegg.

Det vil Perez løse ved å sende Luka Modric tilbake til Tottenham. Kroaten blir 33 år i 2018, og Perez tror både Dani Ceballos og Mateo Kovacic kan fylle skoene til Modric.

Så hvor sannsynlig er det at Real Madrid sender tre spillere til Tottenham for å få Kane i retur? Den er nok minimal, selv om Diario Gol hevder det motsatte.

Men hvor mye er egentlig Gareth Bale verdt? El Confidencial hevder at Real Madrid er villig til å selge 28-åringen til Manchester United hvis de kan få igjen de 900 millionene de betalte for ham i 2013.

Manchester Uniteds Anthony Martial er fornøyd med tilværelsen på Old Trafford, skriver Manchester Evening News. Martial har vært koblet til en rekke klubber.

Manchester United har vært nevnt blant klubbene som vil prøve å lokke Mesut Özil nordover, men ikke alle er enige om at det er en god idé. Den tidligere tyske storspissen Karl-Heinz Riedle har fortalt Özil at midtbaneeleganten bør takke nei til Manchester United.

En som neppe takker nei til Manchetser United om tilbudet skulle komme er midtbanespilleren Alvaro Garcia. Ifølge Grada 3 Cadiz-spilleren ønsket av den engelske storklubben

PSG har penger til å kjøpe akkurat det de vil. Ifølge Daily Mirror vil den franske storklubben legge inn et bud på drøyt 940 millioner kroner for N'Golo Kanté.

Manchester City prøvde forgjeves å signere Alexis Sanchez i dagene før og på Deadline Day. Nå skriver Telegraph at de lyseblå vil prøve seg på nytt i januar. Avisen skriver også at spillerne i Arsenal tror at angriperen får lov til å forlate klubben i neste vindu.

En som definitivt ikke skal noe sted er David Silva. Han kommer til å skrive under på en ny kontrakt med klubben i løpet av nærmeste fremtid, hevder Daily Mail.

Det italienske fotballforbundet vil ta kontakt med Antonio Conte etter VM neste sommer. Forbundet vil at Conte skal ta en ny periode som landslagssjef.

Tottenhams midtbanespiller Harry Winks fikk nylig sin England-debut. Nå kan han vente seg en solid lønnsøkning. Han dobler lønnen og vil tjene rundt 420 000 kroner i uken, skriver The Times.

Leicester har fått en vanskelig start på sesongen og jakter på forsterkninger. Crystal Palace-vingen Andros Townsend står øverst på ønskelisten til The Foxes, hevder Daily Mirror.

Både Inter og Juventus vurderer å kaste seg inn i kampen om underskriften til Olivier Giroud, skriver Calciamercato. Giroud har slitt benken etter at Arsenal hentet Alexandre Lacazette i sommer.

Den tidligere Chelsea-playmakeren Oscar dro til Kina midt i forrige sesong, men nå ønsker han seg tilbake til europeisk fotball.

Brighton, West Brom og Crystal Palace er alle interesserte i å signere Sheffield Wednesday-spissen Gary Hooper (29), skriver The Sun. Hooper har scoret sju mål på ti kamper i Championship.

Veterankeeperen Shay Given ble frigitt av Stoke i mai, men har ingen planer om å legge opp. Given håper å få kontrakt med en Championship-klubb.

Lik TV 2 Sporten på Facebook