LINKES BORT: Manchester United-keeperen kobles med en overgang til PSG.
LINKES BORT: Manchester United-keeperen kobles med en overgang til PSG. Foto: Jason Cairnduff

Fotballryktene: – Real Madrid får konkurranse om de Gea

PSG håper de kan hente David de Gea.

I sommer skal PSG ha ønsket å hente Atlético Madrid-keeper Jan Oblak. Slovenerens utkjøpsklausul på om lag 930 millioner kroner ble imidlertid for dyr etter den franske gigantens kjøpefest.

Nå skal PSG heller være klare for å utkonkurrere Real Madrid i kampen om David de Gea. Ifølge Le10 Sport håper de at spanjolen skal bli billigere enn Oblak fordi han ikke har en utkjøpsklausul i kontrakten.

I 2010 ga Pep Guardiola Barcelona-debuten til Sergi Roberto. Nå ønsker Manchester City-manageren å hente den anvendelige spanjolen i januar, og er klar for å utløse utkjøpsklausulen på om lag 370 millioner kroner, hevder Don Balon.

I samme slengen ønsker Barcelona å hente med seg Anthony Martial hjem fra Manchester. Katalanerne håper at mangelen på spilletid under José Mourinho gjør at franskmannen er villig til å dra, skriver Mundo Deportivo.

Antonio Conte forsøkte å hente Juventus-back Alex Sandro til Stamford Bridge denne sommeren. Nå skal brasilianeren være på vei til å signere en ny kontrakt med den italienske storklubben, melder Gazetta.

Bacary Sagna har fortsatt ikke funnet seg en klubb etter han ble løslatt av Manchester City i sommer. Manchester Evening News tror han kan havne i Leicester eller Torino i januar.

Andrea Pirlo kunne nylig opplyse at han legger opp etter MLS-sesongen. Playmakeren ville ikke utelukke at han er aktuell for en trenerrolle i Chelsea, skriver Daily Mirror.