Arsenal har pekt ut Manchester Uniteds Anthony Martial som sin Sanchez-erstatter, skal vi tro Mirror. Arsène Wenger ser etter en spiller som kan spille både ute på kanten og på topp, og mener at franskmannen er en ideell kandidat.

Martial har vært inn og ut av laget under José Mourinho, men 21-åringen har imponert når han har fått sjansen. Han står nå med imponerende fem mål og seks målgivende pasninger på de siste ni kampene i alle turneringer.

Angriperen har imidlertid bare startet fire kamper, hvorav kun én av dem var i Premier League.

Ifølge The Sun vil AC Milan by over 800 millioner kroner for Sergio Aguero i januar. Milano-klubben handlet mer eller mindre inn et helt nytt lag i sommer, men den sportslige suksessen har uteblitt. Klubben ligger på syvendeplass i Serie A. Nå ønsker de å slå på stortrommen nok en gang.

Avtalen er imidlertid avhengig av at Manchester City får Alexis Sanchez. Arsenal-stjernen var så godt som på vei til Manchester i sommer, da det hele skar seg på Deadline Day. Nå skriver Mirror at City planlegger et bud på 200 millioner i januar. Så spørs det om det er nok til å friste Arsenal til å selge. Chileneren har som kjent kun kontrakt med Arsenal ut sesongen.

Arsenal skal være en av klubbene som er interesserte i Everton-unggutten Ademola Lookman, hevder The Sun. 19-åringen var et frisk pust for Everton i vår, men har fått lite tillit av Ronald Koeman denne sesongen. Tidligere har Mirror meldt at Tottenham følger Lookmans situasjon nøye. Også Crystal Palace og Huddersfield skal være interesserte i unggutten.

Marca skriver at både Harry Kane og Dele Alli er på Real Madrids radar. De spanske mesterne har gode erfaringer når det gjelder å kjøpe spillere fra Tottenham. Både Gareth Bale og Luka Modric har blitt hentet for store summer tidligere.

Everton-sjef Ronald Koeman skal ha fått beskjed om at han er ferdig i klubben hvis resultatene ikke bedrer seg i løpet av oktober. Mirror skriver at kampene mot Brighton, Leicester og Arsenal vil bestemme nederlenderens skjebne.