Marouane Fellaini måtte ut med skade mot Bosnia.
Marouane Fellaini måtte ut med skade mot Bosnia. Foto: Dado Ruvic

Dette kommer du ikke til å like, Mourinho

Manchester Uniteds Marouane Fellaini gikk ut med skade i Belgias kamp mot Bosnia.

Bosnia-Belgia 3-4

29 år gamle Fellaini var involvert i en takling etter 24 minutter mot Bosnia for allerede VM-klare Belgia.

Den hårfine midtbanespilleren virket utilpass de neste minuttene. Etter 29 minutter satt han seg ned på banen og måtte til slutt byttes ut grunnet det som meldes å være en båndskade i det venstre kneet.

Fellaini skal nå undersøkes nærmere.

Den nyheten kommer ikke Manchester Uniteds manager José Mourinho til å like.

De møter Liverpool til storkamp på TV 2 Sport Premium om én uke. Midtbanen til United er allerede redusert i skadefraværet til milliardkjøpet Paul Pogba og veteranen Michael Carrick.

Mourinho klaget over midtbanesituasjonen før mesterligamøtet med CSKA, og han er ingen fan av landslagspauser nettopp på grunn av muligheten for skader på nøkkelspillere.

Nyter tillit

Nemanja Matic og Ander Herrera er de to andre midtbanespillerne i stallen. De dannet duoen på midten i en 3-4-3-formasjon i CSKA-kampen, men Mourinho foretrekker vanligvis å bruke tre mann sentralt.

I siste seriekamp før landslagspausen slo United Crystal Palace 4-0. Fellaini scoret to mål i den kampen. Da spilte United 4-2-3-1 med Fellaini og Matic sentralt bak Henrik Mkhitaryan.

Marouane Fellaini har fått mye kjeft i sin United-karriere, men under Mourinho har han fått tillit. Det har betalt seg i form av tre scoringer så langt denne sesongen. Kontrakten hans går ut ved sesongslutt, men det rapporteres at Manchester United gjerne vil forlenge den.