HARDT FOR SEG: Rafael Benitez oppfordrer til svært intense treningsøkter. Denne gangen gikk det imidlertid over streken.
HARDT FOR SEG: Rafael Benitez oppfordrer til svært intense treningsøkter. Denne gangen gikk det imidlertid over streken. Foto: Scott Heppell

Brakk fingeren da han skulle skille slåssende lagkamerater

Det skal ha brutt ut full slåsskamp mellom to Newcastle-spillere på treningsfeltet.

Det er landslagspause, men det går hardt for seg på Premier League-lagenes treninger likevel.

Ifølge Telegraph skal Newcastle-kaptein Jamaal Lascelles og Mohammed Diamé ha røket i tottene på hverandre under en trening torsdag.

Lascelles skal gjentatte ganger ha kalt senegaleseren for «lat», og til slutt skal Diamé ha fått nok.

Tidligere Liverpool-spiller Jonjo Shelvey måtte etter hvert gå i mellom for å stanse opptrinnet. Det skulle han ikke gjort.

Telegraph skriver at Shelvey var mottager av en rekke slag fra begge parter mens han forsøkte å skille kamphanene. Det hele endte til slutt med en brukket finger for Shelveys sin del.

Kampen mot Southampton neste helg skal imidlertid ikke være i fare. Det er ventet at Shelvey vil spille kampen med en beskyttelse på den skadede fingeren.

Kapteinen skrev ny kontrakt

Nyhetene om det opptrinnet på treningsfeltet kommer samme dag som det ble annonsert at Lascelles har skrevet under en ny seksårsavtale med klubben.

– Så fort jeg tok avgjørelsen om å gjøre Jamaal til kaptein på Newcastle så vokste han med oppgaven. Han har utviklet seg som spiller, og han er en profil på laget, sa Newcastle-manager Rafael Benitez fredag.

– Han har også vist seg som en god leder og rollemodell, sa spanjolen.

Ifølge Telegraph skal imidlertid spanjolen ikke være imponert over torsdagens opptrinn. Benitez er kjent for å ønske høy temperatur på trening, men han skal ha allerede ha irettesatt Lascelles og Diamé for oppførselen deres.