PREMIER LEAGUE: Lucas Moura kan ende opp i Arsenal. Her feirer han sammen med Julian Draxler og Hateem Ben Arfa.
PREMIER LEAGUE: Lucas Moura kan ende opp i Arsenal. Her feirer han sammen med Julian Draxler og Hateem Ben Arfa. Foto: Damien Meyer

Fotballryktene: PSG-stjerne rådes til å gå til Arsenal

I tillegg skal Manchester-klubbene kjempe om engelsk U21-stjerne. Og for første gang har Harry Kane åpnet for å forlate Tottenham en gang i fremtiden. Dette er dagens fotballrykter!

Bayer Leverkusens stortalent Kai Havertz (18) scoret fire mål for Tyskland U19-lag foran øynene på Liverpools talentspeidere, melder Liverpool Echo.

Avisen skriver at Liverpool er en av klubbene som følger nøye med på attenåringens utvikling. Havertz debuterte for Bayer Leverkusen i fjor som 17-åring og spilte hele 24 kamper i Bundesligaen. Han noterte seg også for fire scoringer og seks målgivende pasninger i løpet av forrige sesong.

Paris Saint-Germains brasilianske angriper Lucas Moura virker å være på vei bort fra den franske hovedstaden etter storkjøpene i sommer. Ifølge Mirror skal den lynhurtige 25-åringen ha blitt rådet til å gå til Arsenal av tidligere PSG-forsvarer Alex.

Alex skal ha fortalt L'Equipe at en overgang til Arsenal i januar vil være ideelt for Moura på grunn av måten laget spiller på.

Bayern München skal ha bestemt seg for å ansette pensjonerte Jupp Heynckes som trener ut sesongen. Ifølge tyske Bild har valget til Bayern-ledelsen falt ned på den 72-årige suksesstreneren som pensjonerte seg etter å ha ledet klubben til Mesterligatriumf i 2013. Det blir i så fall tyskeren fjerde periode i klubben.

Jack Harrison forlot Manchester Uniteds akademi for fire år siden til fordel for USA og MLS. Siden har han blitt en stor suksess i New York City og denne uken ble han tatt ut i den engelske U21-troppen for første gang.

Ifølge The Sun skal Manchester United nå ha fått øynene opp for 20-åringen igjen. Det er bare ett problem: På grunn av Manchester Citys samarbeid med New York City vil byrivalen ha førsterett på Harrison.

Dermed kan det ligge an til en ujevn drakamp mellom de to rivalene.

Harry Kane er kanskje Europas heteste spiss om dagen, og er utnevnt til Englands kaptein til oppgjøret mot Slovenia.

Kane har flere ganger nevnt at han kunne tenke seg å bli i Tottenham resten av karrieren, men da han fikk spørsmål om det på en pressekonferanse i forkant av torsdagens VM-kvalik nølte han for første gang.

– Jeg vil aldri si ja eller nei. Man kan ikke utelukke noe. Det er ikke noe jeg definitivt vil gjøre, men du kan aldri utelukke noe.

– Jeg er veldig glad her i Tottenham, men vi får se hva som skjer, sa Kane ifølge Mirror.

Mirror skriver at Tottenham og Chelsea vil kjempe om Ross Barkleys signatur i januar. Spurs skal være i førersetet på grunn av Mauricio Pochettinos gode rykte når det gjelder å utvikle unge spillere. Mirror hevder at den argentinske treneren ser for seg å bruke Barkley i en dypere midtbanerolle og 23-åringen skal se på det som en mulighet for ham å spille seg inn i Englands VM-tropp.

Chelsea-spiss Mitchy Batshuayi leverer når han får sjansen, men har fått lite spilletid under Antonio Conte. Da Alvaro Morata ble skadet i lørdagens toppoppgjør mot Manchester City valgte Conte å kaste innpå Eden Hazard og spille resten av kampen uten spiss. Likevel har belgieren avkreftet at han vil forlate klubben i januar, ifølge ESPN.

Talksport hevder at både Chelsea og Liverpool er interesserte i Paris Saint-Germains argentinske angriper Javier Pastore. Ifølge nettstedet kan Pastore forlate PSG for rundt 250 millioner kroner i januar.