Adrien Silvas karriere har fått en bråstopp etter overgangsklusset.
Adrien Silvas karriere har fått en bråstopp etter overgangsklusset. Foto: Yuri Kadobnov

Leicesters stjernekjøp får fremdeles ikke trene med klubben

Leicester vurderer å klage til Idrettens voldgiftsrett (CAS) etter at FIFA avviste klubbens klage og erklærte registreringen av Adrien Silva ugyldig.

Leicester ble enig med Sporting Lisboa om en overgang for den portugisiske europamesteren på overgangsvinduets siste dag.

Overgangen ble fullført helt på tampen, men overgangspapirene endte i FIFAs system 14 sekunder etter at fristen for overganger var omme.

Siden har ikke 28-åringen kunnet trene med verken Leicester eller Sporting.

Etter en etterforskning, som har endt med at Silva ikke har fått trene med sine nye lagkamerater, kom onsdag beskjeden fra en FIFA-talsmann at Leicesters appell er avvist.

Sky Sports skriver at klubben nå vurderer om den skal ta saken til CAS i håp om å få Silva erklært spilleklar, akseptere at han ikke blir spilleklar før i januar, eller forsøke å avbryte hele overgangen.

Leicester avtale en pris på 250 millioner kroner for Silva med Sporting. Den portugisiske klubben forventer å få avdragene sine som avtalt. Hvis ikke vil de vurdere å ta Leicester til retten. Så langt skal ikke Leicester ha betalt noe.

(©NTB)