GLOHET: Harry Kane pøser inn mål for Tottenham. Det har vekket interesse utenfor England.
GLOHET: Harry Kane pøser inn mål for Tottenham. Det har vekket interesse utenfor England. Foto: Andrew Couldridge

Fotballryktene: – Real Madrid er villig til å bla opp nesten to milliarder for Harry Kane

Og det kan ta mange uker før Sergio Agüero er kampklar igjen.

Etter en mager august måned fikk Harry Kane et skikkelig oppsving i september. Tottenham-spissen noterte seg for 13 scoringer på klubb- og landslag. Nå skriver Don Balon at Real Madrid vurderer å kjøpe Kane for nesten 1,9 milliarder kroner. En astronomisk sum, men Madrid-klubben lar seg ikke skremme av prisen på Kane.

Manchester United føler seg trygge på at Mesut Özil kommer til Old Trafford neste sommer, skriver Independent. Özils kontrakt med Arsenal løper ut etter inneværende sesong, og det kan tale til Manchester-klubbens fordel at José Mourinho og Özil jpbbet sammen i Real Madrid.

Antonio Contes fremtid er usikker. I et intervju med italiensk radio sier Conte at han savner Italia. Om Conte skulle forlate Chelsea er Milan trolig neste stoppested.

Sjefene i London-klubben vil gjøre sitt ytterste for å beholde Conte. Derfor har Chelsea intensivert jakten på Juventus-backen Alex Sandro, som er prissatt til knapt 640 millioner kroner, skriver Mirror.

Manchester City-spissen Sergio Agüero er neppe tilbake på banen for Manchester City før et godt stykke ut i november. De lyseblå hadde håpet at Agüero ville være skadefri etter landskamppausen, men Argentinas lege er ikke like positiv. Han forteller at Agüero ikke kan bevege seg rundt i sitt eget hus. Agüero kan heller ikke bevege seg inn og ut av bilen.

Arsenal snuser på Kepa Arrizabalaga, men nå er den 23 år gamle keeperen i ferd med å signere en ny kontrakt med Athletic. Også Real Madrid er interessert i Arrizabalaga, ifølge Marca.

Championship-klubben Leeds vil prøve å lokke Liverpool-spissen Danny Ings vekk fra Merseyside, skriver ESPN. Ings har vært svært skadeplaget etter overgangen fra Burnley i 2015. Han har kun spilt seks kamper for de røde.

Tidligere Manchester United-manager Louis van Gaal kobles til den ledige jobben i Bayern München, skriver Mirror. I forrige uke fikk Carlo Ancelotti sparken etter en svak sesongstart i den tyske storklubben.