TILBAKE: Isabell Herlovsen.
TILBAKE: Isabell Herlovsen. Foto: Roald, Berit

Herlovsen tilbake i landslagstroppen

Den norske Kina-proffen er tatt ut i troppen som møter Nederland senere denne måneden.

Isabell Herlovsens er en del av Martin Sjögrens tropp som møter Nederland i VM-kvalifiseringen i slutten av måneden.

– Vi gleder oss også veldig til å ha med Isabell. Hun er kjempemotivert for å være med igjen og en spiller vi vet hva er god for. Hun er hardtarbeidende, en lagspiller og en målscorer. Det er kjempefint å ha henne tilbake, sier landslagssjef Sjögren i pressemeldingen fra Fotballforbundet.

Herlovsen ga seg for det norske landslaget da hun gikk til kinesisk fotball og Jiangsu Suning i februar, men den tidligere Lillestrøm-angriperen meldte seg tidligere i høst til tjeneste igjen.

Ada Hegerberg ga seg på landslaget etter sommerens EM-fiasko, men søster Andrine Hegerberg har gjort det klart at hun fortsatt ønsker å spille for Norge. Birmingham-spilleren har blitt utelatt de to seneste landslagstroppene.

I troppen som ble offentliggjort mandag, er også Kolbotn-spiller Ina Gausdal med for første gang.

– Ina er en spiller vi har vurdert å ta med det siste halvåret. Hun er veldig bra defensivt og en sterk hodespiller. Nå får vi en bra mulighet til å se henne nærmere i aksjon og det blir spennende å ha henne med, sier Norges landslagssjef.

Hele troppen: Ingrid Hjelmseth (Stabæk), Cecilie Fiskerstrand (LSK Kvinner), Ingrid Moe Wold (LSK Kvinner), Maria Thorisdottir (Chelsea), Stine Reinås (Stabæk), Anja Sønstevold (LSK Kvinner), Ina Gausdal (Kolbotn), Elise Thorsnes (Avaldsnes), Maren Mjelde (Chelsea), Ingrid Marie Spord (LSK Kvinner), Ingrid Schjelderup (Eskilstuna Frida Maanum), Linköping Emilie Haavi (LSK Kvinner), Kristine Minde (Linköping), Caroline Graham Hansen (Wolfsburg), Lisa-Marie Karlseng Utland (Røa), Synne Skinnes Hansen (LSK Kvinner), Guro Reiten (LSK Kvinner) og Isabell Herlovsen (Jiangsu Suning).