Fellaini scoret to da Manchester United spaserte seg til seier mot hjelpeløse Crystal Palace

Manchester United fikk gjøre som de ville mot hjelpeløse Crystal Palace og vant enkelt 4-0 lørdag ettermiddag.

Manchester United – Crystal Palace 4-0:

To mål av Marouane Fellaini og ett hver av Juan Mata og toppscorer Romelu Lukaku sørget for at Manchester United enkelt vant 4-0 mot bunnlaget Crystal Palace lørdag.

Se alle scoringene øverst!

Marcus Rashford noterte seg for to målgivende pasninger i storseieren.

– Vi kontrollerte kampen. Det er det viktigste. For øyeblikket spiller vi med selvtillit. Om to uker har vi en stor, stor kamp mot Liverpool. Nå skal flere spillere på oppdrag med sine landslag, men vi må komme tilbake uten skader og i form, sa tomålsscorer Marouane Fellaini etter kampen.

José Mourinho var selvsagt fornøyd med storseieren mot bunnlaget.

– Jeg er lykkelig, men jeg er alltid glad når vi vinner. Vi var solide fra begynnelsen, vi hadde kontroll. Noen feil her og der, men ingenting stort, sa Mourinho til MUTV etter kampslutt.

Han innrømmer at han ikke er hundre prosent fornøyd med ligastarten.

– Jeg kunne vært mer fornøyd om vi hadde vi bare fått de to poengene vi fortjente mot Stoke, mente portugiseren.

– Fortjener mer ros
Romelu Lukaku har nå scoret sju mål på sju kamper for Manchester United i Premier League denne sesongen.

– Vi forventer alltid mål fra spissen vår, men de offensive midtbanespillerne scorer også nå. Det er en naturlig effekt av måten vi spiller på, sa Mourinho om storscoreren.

Den belgiske stjernespissen har nå scoret elleve mål på ti kamper i alle turneringer etter 750-millionersovergangen fra Everton i sommer.

– Sju mål på sju kamper er rekord sammen med Andy Cole i Manchester United-karrieren, poengterte TV 2-ekspert Brede Hangeland.

Manchester United har vunnet fire av sju kamper i Premier League denne sesongen hele 4-0.

– Det er på tide å rose Manchester United mer. Det er noe maskinaktig med dette laget. Det er en knallsterk start av Manchester United, sa Brede Hangeland om Old Trafford-klubbens sesongstart.

– Manchester United hadde tempoet som i en treningskamp, men vant likevel enkelt. Det ble en kontrollert 4-0-seier, oppsummerte TV 2-kommentator Kasper Wikestad.

For Crystal Palace fortsetter marerittet. London-klubben har tapt samtlige av sine sju første kamper og har foreløpig ikke scoret ett mål i Premier League. Målforskjellen viser 0-17.

– Vi er som en bokser som blir slått knock out av overlegne motstandere i kamp etter kamp. Vi skal imidlertid å være med i kampen, og ikke gi opp, sa Palace-trener Roy Hodgson etter nederlaget.

– Siden ligastarten i 1888 har det aldri tidligere skjedd at en klubb har startet med sju strake tap uten å ha scoret ett eneste mål, poengterte Kasper Wikestad.

Manchester United rett i ledelsen
Manchester United scoret omtrent rett fra avspark.

Marcus Rashford viste sin klasse etter to minutters spill da han med en frekk skuddfinte driblet seg fri på kanten. I feltet fant unggutten Juan Mata med en lekker pasning, og spanjolen sendte Manchester United effektivt i ledelsen fra kloss hold.

– Marcus Rashford hadde en magisk første omgang, konkluderte TV 2-kommentator Kasper Wikestad.

Men etter den tidligere scoringen dabbet tempoet i kampen fullstendig av.

Etter 34 minutter scoret imidlertid Manchester United igjen. Ashley Young slo inn i feltet, og på bakerste stolpe dukket Marouane Fellaini opp og satte inn 2-0-scoringen. Det ble også resultatet til pause.

Scoret rett etter pause
Etter pause gikk Manchester United nok en gang rett i angrep

To minutter ut i omgangen slo Marcus Rashford et frispark knallhardt inn i feltet. Der stod Fellaini og ventet, og stanget inn 2-0-scoringen.

– De brukte to minutter på å score i første omgang, og de brukte tre minutter av andre omgang. Men det var slapt keeperspill og slapt forsvarsspill av Palace, poengterte han.

I det 63. minutt gikk Rashford ned for telling etter å ha blitt truffet en viss plass. Etter et pust i bakken kom han seg på beina igjen.

20 minutter før slutt sendte José Mourinho innpå Anthony Martial for Marcus Rashford. Franskmannen kom inn til sin 100. kamp i United-trøyen.

Fem minutter før slutt scoret Romelu Lukaku. Anthony Martial slo inn i feltet. Foran åpent mål fikk belgieren det enkelt med å sette inn 4-0-scoringen fra kloss hold. Lukaku har nå scoret sju mål på sju kamper for Manchester United i Premier League denne sesongen.

– Den var ferdig scoret. Men han er som postmannen, han leverer alltid. Romelu Lukaku har levert hver eneste gang, sa Kasper Wikestad etter belgierens scoring, som ble kampens siste.

Fellaini tilbake for United
Manchester Uniteds manager José Mourinho gjorde fem endringer på laget etter den knallsterke 4-1-seieren borte mot CSKA Moskva i Mesterligaen onsdag kveld.

Marcus Rashford erstattet Anthony Martial, mens Phil Jones og Anthony Valencia tok plassene til Eric Bailly og Victor Lindelöf i forsvaret.

Marouane Fellaini og Juan Mata kom inn for Ander Herrera og Daley Blind. Fellaini gikk glipp av CSKA-kampen på grunn av skade.

Slik startet lagene:

Manchester United: De Gea - Valencia (C), Jones, Smalling, Young - Matic, Fellaini, Mata - Mkhitaryan, Rashford - Lukaku.

Crystal Palace: Hennessey - Ward, Sakho, Delaney, Van Aanholt - Milivojevic, Cabaye - Townsend, Puncheon, Schlupp - Sako.

Dommer: Mike Dean, Merseyside