TJENER FETT: Russell Westbrook og kona Nina Earl kan velte seg i penger etter at han forlenget kontrakten sin med Oklahoma City Thunder.
TJENER FETT: Russell Westbrook og kona Nina Earl kan velte seg i penger etter at han forlenget kontrakten sin med Oklahoma City Thunder. Foto: Michael Kovac

Skrev under kontrakt verdt 1,63 milliarder

Russell Westbrook sikret seg NBA-historiens feteste kontrakt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oklahoma City Thunder-stjernen Russell Westbrook (28) har forlenget kontrakten sin med fem år.

Ifølge ESPN er det den største kontrakten i NBAs historie. Han tjener 1,63 milliarder kroner fra 2018/19-sesongen og frem til 2022/23-sesongen.

Legger man til lønnen for kommende sesong, vil Westbrook tjene formidable 1,85 milliarder kroner på seks år.

– Ekstremt takknemlig
Avtalen ble underskrevet fredag.

– Vi er ekstremt heldige å ha en atlet, konkurransemann og person som Russell til å ikle seg Thunder-drakten, sier daglig leder Sam Presti.

Westbrook har spilt for Thunder helt siden 2008.

– Å få ham til å sementere sin arv som leder når vi går inn i vår tiende sesong i Oklahoma City er ekstraordinært. Jeg er ekstremt takknemlig overfor Russell, hans familie og ledelsen vår for engasjementet og støtten de har vist for å støtte vår visjon for Thunder, sier Presti.

– Ikke noe sted jeg heller vil være
Westbrook selv har lagt ut følgende melding på Instagram:

– HVORFOR IKKE?

Men han utdyper i en pressemelding:

– Som jeg har sagt før, og som jeg sier igjen, det er ikke noe sted jeg heller vil være enn i Oklahoma City. Jeg er så beæret over å få muligheten til å fortsette karrieren min med Thunder, sier Westbrook.

Han takker så ledelsen i klubben, før han avslutter:

– Når du spiller i Oklahoma City, spiller du foran verdens beste fans. Jeg ser frem til å gi dem alt jeg har, for dem, denne byen og denne organisasjonen. HVORFOR IKKE?

WHY NOT??

Et innlegg delt av Russell Westbrook (@russwest44)

I tillegg til å tjene vanvittig godt som spiller, skrev Westbrook tidligere denne måneden også under på en lukrativ tiårskontrakt med Nikes Jordan-merke.

Det gir garantert også en solid dose penger for mannen som spiller med draktnummer 0 i Oklahoma.