LEGENDE: Clarence Seedorf kan se tilbake på en svært suksessfull spillerkarriere.
LEGENDE: Clarence Seedorf kan se tilbake på en svært suksessfull spillerkarriere. Foto: Valery Hache

Fotballryktene: – Kan bli ny manager i Oldham

Clarence Seedorf er en av favorittene til å ta over den ledige managerjobben i Oldham. Og Carlo Ancelotti ønsker seg en retur til Premier League. Les dagens fotballrykter!

Clarence Seedorf (41) kan bli ny manager i Oldham(!), hevder Mirror. Den tidligere Milan og Real Madrid-spilleren skal ha vært i møte med ledelsen i klubben som til daglig holder til i League 1.

Nederlenderen var en stor spiller og vant blant annet Mesterligaen fire ganger. Som manager har han imidlertid ikke hatt samme suksess. Seedorf varte kun fire måneder som manager i AC Milan i 2014 og i 2016 fikk han sparken i kinesiske Shenzhen FC.

Telegraph skriver at Carlo Ancelotti ønsker seg en retur til Premier League etter å ha fått sparken i Bayern München torsdag.

Italieneren var manager i Chelsea i to sesonger, og tok blant annet «The Double» den gang.

Ifølge Daily Mail er West Ham et sannsynlig stoppested for 58-åringen. Slaven Bilic er for tiden under stort press etter en svak start på sesongen, og West Ham-styret skal allerede ha begynt å sondere manager-markedet.

Mesut Özil kan ende opp i Serie A og Inter, hevder Daily Mail. Arsenal-stjernens kontrakt går ut etter sesongen og kan forhandle med utenlandske klubber allerede i januar. Inter-presidenten har bekreftet at tyskeren er en av spillerne klubben vurderer å hente.

England-sjef Gareth Southgate har gått ut mot sine egne spillere og sagt at «enkelte fortjener ikke å være der.» Southgate tok ut Englandstroppen torsdag og til Telegraph melder han at alle skadene på nøkkelspillere har ført til en dårligere tropp enn ønsket.