Shinji Okazaki har skutt seg inn i Leicester-fansens hjerter. Her feirer han scoring mot Chelsea i 2016.
Shinji Okazaki har skutt seg inn i Leicester-fansens hjerter. Her feirer han scoring mot Chelsea i 2016. Foto: Anthony Devlin

Leicester-kulthelten snakket varmt om sin norske venn

Shinji Okazaki har utviklet et nært vennskap da han spilte med Frode Johnsen i Japan. Det fortalte han mye om til TV 2s Premier League-kommentator.

Du finner Premier League-podkasten her på iTunes og Spotify - eller søk opp «TV 2 - Premier League-podkast». Klikk her for å lytte i Soundcloud.

Shinji Okazaki og Frode Johnsen utgjorde et herlig spisspar da de spilte sammen for japanske Shimizu S-Pulse. Da TV 2s Premier League-kommentator Kasper Wikestad skulle intervjue japaneren, hadde japaneren mye på hjertet om sin norske venn.

Hør hele den herlige historien i podcasten

Simens talentliste
Hvem er egentlig de ti største tenåringstalentene i Premier League? Det skal diskuteres når Kasper Wikestad har med seg Simen Stamsø-Møller og Discovery-repoter Gunnhild Toldnes i Premier League-podkasten.

Det er Simen som har tatt med seg et utgangspunkt med en liste på ti navn, og det eneste som kan garanteres er at det fleste supportere vil være uenige i akkurat hvilke ti som fortjener en plass på listen.

Men nummer én virker ganske klar, all den tid Gabriel Jesus ble 20 år i april:
Marcus Rashford

- Han har et vanvittig toppnivå når han får brukt farten sin, med de kjappe triksene sine og innsideavslutninger. Hvis han kan være oftere på toppnivået sitt, da er han omtrent ustoppelig, uansett hvem han møter - og han er i utvikling, mener Stamsø-Møller.

Resten av listen er definitivt jevnere, og kan debatteres, så det er bare å lytte og komme med egne innspill.

Podkasten kan du som alltid høre ved å aktivere sendingen nedenfor.

I tillegg forteller Kasper om sitt møte med Leicester Shinji Okazaki, han er heller ikke veldig imponert over Premier Leagues nye rekord. Det diskuteres også om Premier League bør innføre andreassist, slik de har i ishockey. Dessuten deles det ut ukens blomsterbukett og kaktus. Rundens fun facts er også med.

Har du innspill til hva vi bør prate om? Gjester som bør få taletid? Bruk #2PLpod på Twitter, eller send mail til gbd@tv2.no