Bale sikret Real Madrid-seier med klassescoring

Gareth Bale scoret det siste målet på utsøkt vis da Real Madrid vant 3-1 mot Real Sociedad i La Liga søndag.

SCORET: Gareth Bale scoret for Real Madrid. Foto: Ander Gillenea

Waliseren scoret sitt annet seriemål for sesongen etter 61 minutter mot Real Sociedad.

28-åringen parkerte Kévin Rodrigues før han følsomt chippet inn 3-1 til Real Madrid.

Tidligere i kampen hadde Borja Mayoral sendt bortelaget i ledelsen etter 19 minutter i San Sebastian, før Rodrigues utlignet for hjemmelaget ti minutter senere.

Samme mann havnet i begivenhetenes sentrum nok en gang da han skled ballen i eget mål ti minutter før pause.

Real Madrid har åtte poeng etter fire serierunder. Real Sociedad, som kjørte over Rosenborg i europaligaens gruppespill tidligere i uken, har ett poeng mer enn Zinédine Zidanes menn.

Rémy ble matchvinner
Loïc Rémy kom fra benken og satte inn matchvinnerscoringen da Las Palmas slo Athletic Bilbao 1-0. Den tidligere Chelsea-spilleren entret banen etter 64 minutter og avgjorde kampen da han satte inn 1-0 etter 87 minutter.

Scoringen er franskmannens annet på like mange kamper for Las Palmas. Også ved forrige scoring kom han inn fra benken.

Seieren gjør at Las Palmas ligger på 11.-plass i La Liga, mens Athletic Bilbao faller til femteplass.

Sevilla-seier
Luis Muriel åpnet scoringskontoen for Sevilla da han ble matchvinner med sin 1-0-scoring borte mot Girona.

Colombianeren skjøt ballen i mål med venstrefoten og sørget for at Sevilla på 2.-plass fortsatt er bare to poeng bak serieleder Barcelona.

Girona, som ligger på 15.-plass med fire poeng, kunne imidlertid fått med seg poeng søndag. Laget ble tildelt straffespark på overtid, men Alex Granells forsøk fant ikke veien til nettmaskene.