Dybala med åtte mål på fire kamper

Paulo Dybala er i ordentlig scoringsform om dagen. Søndag gjorde han hattrick igjen da Juventus vant 3-1 borte mot Sassuolo i Serie A.

HET: Paulo Dybala storspiller for Juventus om dagen. Foto: Giuseppe Cacace

Paulo Dybala er i ordentlig scoringsform om dagen. Søndag gjorde han hattrick igjen da Juventus vant 3-1 borte mot Sassuolo i Serie A. Argentineren står dermed allerede med åtte mål på fire kamper. Han scoret også hattrick i 4-2-seieren mot Genoa for tre uker siden.

Dybala er den første Serie A-spilleren til å score i de fire første ligakampene siden Luca Toni gjorde det i 2005/06-sesongen. Det er også Juventus' beste sesongstart i Serie A på 58 år. Torino-klubben har vunnet alle sine kamper og scoret 13 mål.

Dybala tok Juventus i føringen etter 16 minutter. På en pasning fra Mario Mandzukic plasserte han pent ballen forbi en sjanseløs Andrea Consigli i Sassuolo-målet.

Det var 23-åringens 50. scoring i det som var hans 100. kamp i Juve-drakta.

Gjestene hadde nok sjanser til å øke ledelsen, men 2-0 kom ikke før Dybala scoret nok et vakkert mål fire minutter etter pause. Selv om han var omgitt av Sassuolo-spillere, klarte han likevel å avslutte i høyre hjørne.

Like etter ble det spenning igjen da Matteo Politano gjorde 1-2-reduseringen i et åpent mål. I forkant ble Juventus' veterankeeper Gianluigi Buffon lurt ut av posisjon.

Men det var aldri noen tvil om at bortelaget skulle ta alle poengene. I det 63. minutt hamret Dybala inn et perfekt frispark til 3-1.