Heerenveen, Nederland 20170114.
Martin Ødegaard (t.v) og Morten Thorsby går av banen etter kampen mellom Heerenveen og ADO Den Haag i den nederlandske æresdivisjonen i fotball på Abe Lenstra stadion i Heerenveen. Kampen er Ødegaards første for Heerenveen etter at han har blitt lånt ut fra Real Madrid for en periode på 18 måneder.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Heerenveen, Nederland 20170114. Martin Ødegaard (t.v) og Morten Thorsby går av banen etter kampen mellom Heerenveen og ADO Den Haag i den nederlandske æresdivisjonen i fotball på Abe Lenstra stadion i Heerenveen. Kampen er Ødegaards første for Heerenveen etter at han har blitt lånt ut fra Real Madrid for en periode på 18 måneder. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: Nesvold, Jon Olav

Thorsby og Ødegaard delaktig i Heerenveen-snuoperasjon

Morten Thorsby noterte seg for en målgivende pasning og Martin Ødegaard spilte hele kampen da Heerenveen snudde til 2-1-seier mot Excelsior i æresdivisjonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ryan Koolwijk sendte hjemmelaget Excelsior i ledelsen etter 18 minutter, men fem minutter etter pause serverte Morten Thorsby ballen til Arber Zeneli, som utlignet for Heerenveen.

Thorsby ble tatt av banen etter 67 minutter, og han fikk se Marco Rojas fullføre snuoperasjonen tre minutter senere.

Martin Ødegaard fikk selskap av Nicolai Næss på banen fire minutter før slutt, og med to nordmenn på gresset holdt Heerenveen unna og sikret tre poeng.

Ødegaard og co. klatrer til tredjeplass på tabellen etter fem serierunder. Ett poeng skiller til AZ Alkmaar og Feyenoord på henholdsvis annen- og førsteplass. Feyenoord kan øke forspranget med poeng mot PSV Eindhoven søndag.

(©NTB)