City rundspilte Feyenoord på bortebane

Manchester City svever høyt om dagen og utklasset den nederlandske seriemesteren Feyenoord med 4-0 i mesterligaens gruppe F.

– Forrige sesong kunne vi ikke vinne en eneste kamp på bortebane i Europa, og det har vi snakket mye om. Foran denne sesongen har vi kjøpt fem nye spillere for å ta nye skritt, som alle andre store lag i Europa har gjort. Det er viktig for oss å spille med en offensiv mentalitet, sa City-trener Pep Guardiola til BT Sport etter 4-0-seieren.

John Stones sendte Pep Guardiolas menn tidlig i tet. Han befordret ballen i mål med en heading etter en presis crossball fra David Silva.

Se høydepunkter fra Mesterligaen i Sportsnyhetene øverst!

Sergio Agüero økte til 2-0 etter ti minutter på De Kuip. Kyle Walker sto for framspillet.

Lekte seg
Gabriel Jesus var deretter våkent framme og satte inn en retur fra målvakt Bradley Jones på et langskudd fra Benjamin Mendy. Med 3-0 var det meste avgjort etter en snau halvtime.

Manchester City, som i helgen nedsablet Liverpool med 5-0 på hjemmebane, var tydeligvis i spillehumør og lot det gå ut over de nederlandske vertene.

Jones gjorde 4-0 da han på nytt brukte hodet. Denne gangen var det alltid farlige Kevin de Bruyne som var pasningslegger.

Sjakhtar-seier
I Kharkiv tok Sjakhtar Donetsk alle poengene mot Napoli med 2-1-seier.

Taison Sjakthar sendte Donetsk i ledelsen etter ett kvarter mot gjestene fra Serie A.

Facundo Ferreyra økte til 2-0 etter 58 minutter, mens Arkadiusz Milik sto for Napolis redusering fra straffemerket etter 72 minutter.