Carlos Tévez, som har en fortid i storklubber Manchester United, Manchester City og Juventus, ble verdens best betalte fotballspiller i grunnlønn da han signerte for kinesiske Shanghai Shenhua i fjor høst.

33-åringen mottar svimlende 6,6 millioner kroner i uken, og 345 millioner kroner året brutto, for å spille i Chinese Super League (CSL).

Men så langt har Tévez ikke gjort seg fortjent til lønnen, skal en tro klubbens nye trener Wu Jingui.

– Han er overvektig!
Shanghai Shenhuas trener mener Tévez er overvektig.

– Jeg vil ikke bruke ham i startoppstillingen nå. Han er ikke i god nok fysisk form. Han er ikke klar til å spille, sier Wu, som nylig erstattet Gus Poyet som trener for klubben.

Og Wu stopper ikke tiraden mot verdens best betalte fotballspiller der.

– Han er overvektig, sammen med Fredy Guarin. Jeg må ta ansvar for laget og spillerne. Dersom du ikke har god nok kondisjon til å spille, så vil jeg ikke bruke deg. Jeg var vært trener for mange store stjerner, men jeg har aldri startet med noen spillere på grunn av deres rykte, tordner treneren, ifølge The Daily Mail.

Tévez har kun scoret to mål for Shanghai Shenhuas siden desember i fjor.

Slapp inn 13 mål på fire kamper
Shenhua har slitt stort i Chinese Super League så langt denne sesongen og ligger utsatt til på en skuffende 11. plass på tabellen.

I tillegg til Tévez finnes spillere som den tidligere Newcastle-spissen Obafemi Martins I troppen, og den tidligere Inter Milan-vingen Fredy Guarin, som Wu også stemplet som overvektig.

Tidligere Sunderland-sjef Gus Poyet fikk nylig sparken etter at Shenhua tapte fire kamper på rad og slapp inn 13 mål, og kun scoret ett.