Den regjerende mesteren Real Madrid åpner Mesterligaen med hjemmekamp mot APOEL onsdag kveld, men det blir uten lagets supertalent Marco Asensio (21).

Angrepsspilleren er ute med en skade av det oppsiktsvekkende og bisarre slaget. Spanske Sport skriver at Asensio pådro seg en infeksjon i en pore da han skulle barbere foten. 21-åringen sliter med å ta på seg fotballsokker og leggskinn, og må derfor stå over kampen, bekreftet trener Zinedine Zidane tirsdag.

Se Asensios drømmescoring mot Barcelona i videovinduet øverst på siden!

Asensio har kommet som en komet inn på Fotball-Europas stjernehimmel. Det definitive gjennombruddet kom forrige sesong der han blant annet scoret i Mesterliga-finalen mot Juventus.

Allerede denne sesongen har Asensio gjort seg gjeldende: I andre serierunde mot Valencia reddet han ett poeng for Real Madrid med to scoringer i kampen som endte 2-2.

– Han har absolutt alt. Med Cristiano Ronaldo ute og Bale byttet ut fikk han også vist frem frisparkfoten. Han kan etterhvert bli Real Madrids største stjerne, sa Kasper Wikestad.

Den bisarre skaden gjør det imidlertid ikke mindre sannsynlig at Real Madrid skal åpne gruppespillet med seier mot kypriotiske APOEL, som har Ghayas Zahid på laget. Cristiano Ronaldo er suspendert i hjemlig serie og fansen gleder seg nok ekstra mye til å se storscoreren i aksjon på Santiago Bernabéu onsdag kveld.

– Han kommer til å spille, men må fremdeles sone straff på søndag. Jeg håper at det blir den siste kampen han mister denne sesongen, sa Zidane på en pressekonferanse tirsdag.

– Han bringer ikke bare scoringer til laget. Han er bindevevet i laget, han er en leder. Han ønsker alltid å vinne og gjør det klart overfor andre. Vi er veldig glade for at han er her med oss.

Raphael Varane er tilbake i troppen, mens Karim Benzema er ute med skade.