Manchester Uniteds høyreiste midtbanespiller Marouane Fellaini er rasende etter at britiske medier publiserte en oppsiktsvekkende historie om ham søndag.

For drøye ti dager siden ble Wayne Rooney arrestert mistenkt for fyllekjøring. Med seg i bilen hadde han 29 år gamle Laura Simpson. Ifølge Rooney skulle han kjøre henne hjem fordi hun var for full til å kjøre selv.

Problemet var bare at Rooney selv angivelig skal ha hatt en promille langt over den lovlige grensen.

Støvet har ennå ikke lagt seg rundt Rooney-skandalen, men søndag slapp britiske tabloidaviser en oppsiksvekkende historie som omhandler Laura Simpson og Rooneys tidligere lagkamerat, Marouane Fellaini.

– Mistet en hamburger i bassenget

Ifølge The Sun skal Laura Simpson i 2014 ha blitt med Fellaini hjem i de sene nattetimer etter en bytur. Der skal romansen imidlertid ha fått en brå slutt da Simpson mistet en Big Mac i Fellainis basseng.

Manchester United-spilleren skal ifølge «en kompis av Simpson» ha blitt rasende og kastet kvinnen på dør.

Flere britiske medier plukket opp saken, men hvorvidt den er sann eller ikke, vites ikke. Fellaini er i hvert fall klar på at det hele er oppspinn. Han gikk til det drastiske skritt å meddele på Twitter at han nå vil gå rettens vei for å få bukt med ryktene.

– Jeg kommenterer som oftest ikke falske historier som blir skrevet om meg, men i dag har jeg fått nok og jeg har instruert advokatene mine, skriver Fellaini.

Etter at belgieren gikk til motangrep har flere medier fjernet artikkelen fra sine hjemmesider.