Kirkevold matchvinner i ny Hobro-seier – ingen har scoret flere i Danmark

Pål Kirkevold og Hobros suksess i den danske superligaen bare fortsetter. Fredag ble nordmannen matchvinner da laget slo Sønderjyske 3-2 hjemme.

TOPPSCORER I DANMARK: Pål Kirkevold. Foto: Nesvold, Jon Olav

Scoringen gjør at den tidligere Sandefjord-, Mjøndalen- og Sarpsborg 08-spilleren er nå toppscorer sammen med Ernest Asante. Begge de to har sju mål på åtte serierunder.

Fredag tok Kirkevolds klubb ledelsen 1-0 etter 16 minutter da Quincy Antipas satte inn scoringen. Niki Zimling utlignet til 1-1 på straffe like etter før Bjørn Kopplin igjen sendte Hobro i føringen med 2-1 etter 52 minutter.

Mikael Uhre utlignet til 2-2 etter 65 minutter og kampen gikk mot uavgjort da Kirkevold fikset 3-2 med sin scoring etter 86 minutter.

Hobro-laget ligger på en sensasjonell annenplass etter åtte runder, to poeng bak serieleder Nordsjælland.