Vardy angrer ikke på Arsenal-nei

Leicester spissen sier samtidig at han ikke er fremmed for et salg i fremtiden. Døren står åpen for klubber fra blant annet i England, USA og Kina.

– Det var mitt valg å avslå Arsenal. Men dersom et annet tilbud kommer, vil det være det samme med at jeg analyserer argumentene for og mot. At jeg takket nei til Arsenal betyr ikke at jeg ikke kommer til å vurdere nye tilbud, sier Jamie Vardy (30) til Telegraph.

Fornøyd med Arsenal-nei
Interessen for den hardtarbeidende spissen var stor etter Leicesters sensasjonelle Premier League-triumf i 2016 der Vardy scoret 24 mål, kun ett mindre enn toppscorer Harry Kane.

Angivelig skal budet på rundt 200 millioner kroner ha utløst utkjøpsklauslen, men Vardy ville ikke forlate Leicester.

– Det handlet om å vurdere de positive og negative sidene. Jeg kom frem til en avgjørelse, og jeg er fornøyd med den, sier Vardy.

– Jeg ønsker å vinne så mye som mulig. Jeg er kontraktsbundet til Leicester, og vi får se hvor høyt vi kan gå. Hvem vet hva som skjer i fremtiden?

Se Vardy score mot nettopp Arsenal i sesongåpningen i videovinduet øverst på siden!

USA eller Kina?
For 30-åringen som kom som et skudd i Premier League fra lavere divisjoner, har ambisjoner. Han vil vinne mer enn bare den ene Premier League-medaljen han har liggende hjemme i skuffen. Om det blir i Leicester eller et annet sted, vet heller ikke den engelske landslagsspilleren.

– I fremtiden kan det hende at det dukker opp en mulighet til å dra til Amerika eller Kina. Det ville vært noe jeg kunne tenkt meg å oppleve. Jeg har sett mange spillere gjøre det. Jeg vet at det vil føre til at jeg må flytte på familien min igjen, men det vil gi dem muligheten til å oppleve ulike kulturer, sier Vardy.

Den tøffe andresesongen med Leicester endte med 12. plass og 13 scoringer mens Arsenal stod tilbake som triumfator i FA-cupen etter finaleseieren over Chelsea.

– Men det var ikke i Premier League, var det? Det er greit for meg. Jeg angrer aldri på noe jeg har valgt å gjøre, sier Vardy.

Så langt denne sesongen har Vardy scoret to mål på tre kamper for et Leicester-lag som står med tre poeng.