Her finner du vår Premier League-podcast på iTunes, eller søk opp
«TV 2 - Premier League-podcast».
Klikk her for å lytte i Soundcloud.
OBS! Nå er vi også på Spotify.

Snart slutt på landslagpause - endelig Premier League igjen! Det er ikke rart at man formelig kan føle litt ekstra glede i stemmene til panelet i ukens PL-podkast.

For å glede seg til en fersk runde med engelsk ball har Kasper Wikestad denne gang fått med seg Premier Leaks-programleder Helge Kalleklev, samt TV 2-kommentator Espen Ween.

Og selv om landslagsuke betyr mangel på Premier League-fotball, er det flere navn som har utmerket seg med sine prestasjoner i VM-kvaliken. Det gjelder ikke minst for Marcus Rashford i Englands 2-1-seier over Slovakia.

– Rashford begynner å ligne på noe utypisk engelsk. Tabber seg først ut, så målgivende til 1-1 og en herlig 2-1-scoring. I tillegg bidrar han med masse løp, skaper masse, er uredd og har psyke til å reise seg etter den første tabben. Det ser ut som en fantastisk landslagskarriere ligger foran ham, mener Wikestad.

I tillegg blir det prat om Wayne Rooneys arrestasjon for fyllekjøring, Liverpool-unggutt Ben Woodburns drømmedebut for Wales og generelt mye glede med tanke på at vi har en Premier League-helg like om hjørnet.

Podkasten kan du også lytte på ved å aktivere sendingen nedenfor.

Har du innspill til hva vi bør prate om? Gjester som bør få taletid? Bruk #2PLpod på Twitter, eller send mail til gbd@tv2.no