Spillerbørsen: Seks spillere får bunnkarakter

TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen var ikke nådig da han satte karakter på Norges lag etter stortapet for Tyskland.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norge fikk en real fotballeksjon av Tyskland og tapte 0-6. Se målene i sportsnyhetene øverst.

– Dette er den kjipeste børsen jeg noensinne har satt. Ja, jeg vet vi møter verdens beste landslag, men det må da kunne forventes litt mer stolthet, kvalitet og "attityd". Flaut å være norsk i Stuttgart i kveld, selv for oss på tribunen, skriver Jesper Mathisen.

Rune Almenning Jarstein - 4: Hertha Berlin-spilleren visste det kom til å bli en travel kveld på jobben, men dette var da voldsomt! Er vel ikke langt unna at han er den norske spilleren som har flest touch... Hadde et par gode redninger, og en av våre minst dårlige på en mørk kveld i Stuttgart.

Omar Elabdellaoui - 1: Svak åpning på kampen med to feil de første minuttene, og det ble egentlig bare verre. Taper dueller, er for seint ute og sliter med posisjoneringen.

Håvard Nordtveit - 1: Det norske forsvaret var i trøbbel gang på gang, og det er selvfølgelig ikke bare deres feil, for i kveld var det et norsk lag som var alt annet enn kompakt. Uansett må det kunne forventes mer offervilje, stolthet og klokskap i egen boks. Vi har leitet etter gode norske midtstoppere i en årrekke, og det ser dessverre ut til at vi må leite i et par år til før vi finner noen som duger mot topp internasjonal motstand.

Jørgen Skjelvik - 1: Var god mot Aserbajdsjan da han fikk vist frem farten sin og har vært god RBK i Europa, men i dag var det rett og slett en blytung dag på jobben.

Haitam Aleesami - 1: Var god mot Aserbajdsjan da han fikk være offensiv, men i dag var han i trøbbel gang på gang. Selv om han har hatt en en positiv utvikling i Italia ser vi at vi fortsatt mangler

Mohamed Elyounoussi - 2: Er klart best i kamper hvor han får brukt sine offensive ferdigheter, og de så vi ingenting i kveld. Blir stort sett løpende i mellom i de minuttene han spiller, og byttet ut i 2.omgang.

Ole Selnæs - 2: Er en av de få norske som faktisk tør noe med ball de gangene han har den, men han blir sammen med resten av midtbanen overspilt gang på gang.

Sander Berge - 1: Har vært et lyspunkt for Norge i de siste kampene men i dag var det mørkt. Tatt av til pause uten at han fikk vist frem noe som helst.

Mats Møller Dæhli - 2: Løp mye etter ball og etter de tyske spillerne, men var aldri involvert i noe som helst offensivt i likhet med Moi på motsatt kant.

Jo Inge Berget - 2: Ble satt inn på laget for å bidra med sin enorme løpskraft, og selv om han helt sikkert løp nok meter ble det null og niks ut av det.

Joshua King - 4: Har en helt håpløs oppgave på topp og er ikke i nærheten av å komme til en eneste målsjanse før han gjør alt på egenhånd og nesten scorer like før slutt. Er den eneste norske utespilleren som (nesten) er i nærheten av nivået til tyskerne, og klarer iallfall å holde på ballen et par ganger.

Gustav Valsvik - 3: Den beste norske midtstopperen i kveld og burde startet kampen med tanke på hvordan kampen måtte bli...

Jonas Svensson - 1: Ingenting fungerte. Ingenting!

Martin Linnes: Ikke vurdert.