Lukaku stanget Belgia til VM

Belgia tok seg til fotball-VM i Russland med 2-1-seier borte mot Hellas.

Se sammendrag fra kampen i Sportsnyhetene øverst på siden!

Hellas - Belgia 1-2

Romelu Lukaku har fått en forrykende start på Manchester United-karrieren med fire mål på sine fire første kamper siden overgangen fra Everton i sommer.

Den store spissen holder formen ved like på landslagsoppdrag for Belgia. Søndag ble han matchvinner da han headet inn 2-1 med et drøyt kvarter igjen å spille.

Søndagens seier i Aten gjør at Belgia tar følge med Brasil, Iran, Japan og Mexico til neste års VM-sluttspill. Russland er automatisk klar for VM på hjemmebane.

Jan Vertonghen sendte Belgia i ledelsen etter 70 minutters spill, men Zeca utlignet få minutter senere. Så sendte Lukaku belgierne tilbake i føringen med det som skulle bli kampens avgjørende mål.

Belgia topper sin gruppe med 22 poeng, åtte mer enn toer Bosnia-Hercegovina med to kamper igjen å spille. Bosnierne slo Gibraltar 4-0 borte.