Neymar: – Coutinho går gjennom en sorgperiode

Neymar er glad landskampen mot Ecuador ble en opptur for Philippe Coutinho.

Neymar og Brasil sikret seg 1. plassen i den søramerikanske VM-kvalifiseringen med 2-0-seieren over Ecuador i natt. Philippe Coutinho scoret Brasils andre mål, og viste at han har blitt kvitt ryggproblemene han ifølge Liverpool har slitt med den siste tiden.

Neymar var svært glad på Coutinhos vegne etter kampen.

– Jeg er veldig glad for at han scoret det målet, for han går gjennom en sorgperiode akkurat nå, sier Neymar ifølge Mundo Deportivo.

PSG-stjernen sikter naturligvis til Barcelonas Coutinho-interesse. Liverpool-spilleren er på forsiden av de største spanske sportsavisene. Sport topper med «Coutinho-dagen», mens «Grensen» er overskriften til Mundo Deportivo.

Det spanske overgangsvinduet stenger i dag, og spanske medier forventer at Barcelona vil prøve seg igjen på 25-åringen.

Det har ikke vært noen hemmelighet at Coutinho har ønsket seg en overgang til Barcelona, men Liverpool har nektet plent å selge sin brasilianske juvel.

Neymar presset gjennom en overgang til PSG i begynnelsen av august. På Deadline Day signerte også stjerneskuddet Kylian Mbappé for det franske storlaget. Neymar ser frem til å spille sammen med Mbappé.

– Han er en stor spiller, og vi kjenner alle potensialet hans. I tillegg er han ung. Jeg er glad for at vi signerte ham, for han kommer til å hjelpe oss, sier Neymar.