Som tidligere vil ukens hovedkamp ligge på tirsdager kl. 19.00. Kampen sendes på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo. Men nå lanseres også Get-kampen på torsdager. TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo vil sende en utvalgt kamp direkte fra torsdagsrunden. Underveis i kampen vil det være grafiske oppdateringer fra de andre kampene med TV 2s kjente FotballXtra- og HockeyXtra-grafikk. I pausene vil seerne få bilder med høydepunkter fra de andre kampene som går samtidig.

– Opp mot 80 kamper kan bli sendt direkte på TV 2 Sportskanalen fra sesongen 2017/2018. I tillegg vil samtlige kamper som tidligere bli sendt direkte på TV 2 Sumo. De aller fleste med kommentatorer og repriser. En slik omfattende dekning har norsk hockey aldri fått på TV tidligere, sier prosjektleder for ishockey i TV 2, Remi André Taule.

– Sammen med ligaens hovedsponsor Get, Norsk Topphockey og Norges Ishockeyforbund har vi god tro på at dette vil gjøre at vi når et bredere publikum også på torsdagene, fortsetter Taule.

– HockeyXtra har vært et program både vi og kjerneseerne våre har vært glade i, men dessverre har vi ikke lykkes med å få nok seere på programmet. Nå tar vi grep sammen med våre samarbeidspartnere med å få realisert en livekamp også på torsdagene. Jeg har stor tro på at dette kommer til å bli en god investering for oss alle. Vi gleder oss veldig til å ta fatt på sesongen i Gjøvik Olympiske Fjellhall neste fredag, avslutter prosjektlederen.