Se Sola-Storhamar på TV 2 Sportskanalen og Sumo fra onsdag kl. 20.15

Kampen går nøyaktig to måneder etter hennes fødsel nummer to, og hun hadde et håp om å gjøre comeback nå.

– Jeg og trener Arne Senstad tok avgjørelsen for litt siden, sier Heidi Løke til TV 2 Sporten, og legger til:

– Jeg merker at jeg ikke er 100 prosent sterk nok i mage og rygg ennå, og jeg har ikke lyst til å risikere noe. Jeg har trent godt, og det gikk fint i treningskampen på torsdag, men det er stor forskjell på det og en seriekamp. Jeg må tåle trøkkene på banen. Ikke kjenne smerter i mage og rygg, mener Løke.

Hun vil ikke haste seg tilbake på håndballbanen.

– Derfor har vi snakket om hva som er fornuftig. Og jeg lyttet til kroppen og har tenkt med hodet og ikke bare med hjerte, sier Løke.

Løke innrømmer at hun nok kunne ha gjennomført onsdagens kamp mot Sola.

– Mest sannsynlig hadde det gått bra, jeg har tålt treninger, men det hadde vært kjedelig hvis det skulle skje noe i etterkant fordi jeg startet for tidlig. Det er jo en lang sesong.

– Nå blir det fullt fokus videre på den fysiske treningen i dagene som kommer. Det må være på plass før håndballen kan fungere optimalt. Jeg kjenner kroppen godt og vil ikke spille på 75 prosent, konstaterer hun, og fortsetter:

– Så får vi se når jeg blir klar. Det kan være om en uke, eller kanskje to uker er mer realistisk. Da har jeg rukket å få av et par kilo til også, sier Heidi Løke.