LYKKES HAN? Ousmane Dembélé kan godt bli en kjempespiller i Barcelona, men det er en vel så stor sjanse for at det ikke går veien for 20-åringen.
LYKKES HAN? Ousmane Dembélé kan godt bli en kjempespiller i Barcelona, men det er en vel så stor sjanse for at det ikke går veien for 20-åringen. Foto: Manu Fernandez

TV 2s Premier League-podcast:
– Godt over femti prosent av alle spillerkjøp mislykkes

Erik Thorstvedt og Marius Skjelbæk gjester Kasper Wikestad i den nyeste episoden av Premier League-podcasten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Her finner du vår Premier League-podcast på iTunes, eller søk opp
«TV 2 - Premier League-podcast».
Klikk her for å lytte i Soundcloud.
OBS! Nå er vi også på Spotify!

Deadline Day like om hjørnet, #WengerOut-kampanjen med fornyet liv, Liverpools strålende prestasjon mot Arsenal, Manchester United-toget som fortsetter å rulle videre, Slaven Bilic og Frank de Boer som kjemper i «Sack Race».

Det mangler ikke akkurat på tema å ta tak i fra Premier Leagues tre første runder når vi nå er inne i en stille uke med landslagsfotball.

SAMMENKLEMT TRIO: Erik Thorstvedt, Marius Skjelbæk og Kasper Wikestad byr på en ny episode av PL-podcasten.
SAMMENKLEMT TRIO: Erik Thorstvedt, Marius Skjelbæk og Kasper Wikestad byr på en ny episode av PL-podcasten.

I så måte er det gode kår for Kasper Wikestad og resten av panelet i Premier League-podcasten, som denne uken sveiper innom alt det nevnte, samt en god del mer i løpet av en intensiv drøy time.

Og med overgangsvinduets slutt kun noen få timer unna, kommer Erik Thorstvedt med en noe formanende melding til alle supportere som krever at favorittklubben må kjøpe inn flere spillere.

– Noe folk må være klar over, er at godt over femti prosent av alle kjøp er klart mislykket. Spiller presterer ikke, eller klarer kanskje ikke engang å kjempe seg inn på laget. Det er viktig å huske at det å kjøpe spillere bare er første steget, sier Thorstvedt.

Mer om Deadline Day, inkludert Twitter-kilder som ikke er den de utgir seg for å være kan du høre i ukens pod! Den kan du også lytte ved å aktivere sendingen nedenfor.

Har du innspill til hva vi bør prate om? Gjester som bør få taletid?
Bruk #2PLpod på Twitter, eller send mail til gbd@tv2.no