Stavanger Oilers tapte i sluttsekundene

Stavanger Oilers tapte lørdag 3-4 mot svenske Malmö i mesterligaen i ishockey. Det avgjørende målet kom sekunder før slutt.

Josh Soares og Oilers tapte i Sverige. Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Svenske Malmö gjestet lørdag DNB Arena i Stavanger da Stavanger Oilers spilte sin andre kamp i årets mesterligaturnering.

Gjestene tok umiddelbart ledelsen etter dropp i første periode, og Stavanger-laget var heldige som ikke lå under med mer enn ett mål da perioden var ferdigspilt, skriver Stavanger Aftenblad.

I midtperioden fortsatte Malmö å produsere sjanser, men ut av det blå satte Stavanger inn utligningen. Svenskenes keeper måtte gi retur og Josh Soares satte pucken i mål. Da lagene gikk til pause synes nok de fleste at det var smått utrolig at ikke svenskene ledet.

Oilers-keeper Henrik Holm gjorde en svært god jobb og holdt Stavanger-laget inne i kampen. Men et stykke ut i den tredje perioden klarte selv ikke Holm å stå imot. Etter halvspilt 3. periode sto det 3-1 til Malmö.

Da det gjensto i underkant av to minutter fikk Josh Soares sjansen igjen. Keeper ble fintet bort plutselig sto det 2-3. I et siste forsøk på å få noe ut av kampen tok Stavanger ut keeper, noe som skulle vise seg å gi resultat.

Tony Romano tok med seg pucken rundt mål, la den inn foran, og etter litt kaos spratt pucken inn. Da gjensto det 54 sekunder av kampen.

Men det var gjestene som kunne smile bredest til slutt. I løpet av de siste sekundene kom Malmös Rhett Rakhshani alene med keeper og satte pucken i tverrligger og inn.

Malmö vant til slutt 4-3 og påførte Stavanger Oilers tapte nok et tap i mesterligaen. Torsdag tapte oilers 1-2 mot tsjekkiske Kometa Brno.