Agüero ble anklaget for å ha slått til vakt

En vakt under Bournemouth-Manchester City har forklart til politiet at City-stjernen Sergio Agüero slo ham under feiringen av 2-1-målet. Se video av hendelsen! Anklagene er nå trukket.

Da Raheem Sterling ble matchvinner med en scoring sju minutter på overtid, ble det ville jubelscener der City-spillerne jublet med fans som stormet banen.

Jubelscenene førte til utvisning for Sterling, som fikk sitt andre gule kort. Situasjonen krevde inngripen av stadionvakter og politi.

Daily Mail meldte at en av vaktene har avgitt forklaring til politiet der han anklager Citys argentinske stjernespiss Sergio Agüero for å ha slått en eller flere vakter.

I en uttalelse sent lørdag skriver Bournemouth at anklagene om angrepet er blitt trukket. De hevder anklagen bunner ut i en misforståelse.

Selv nektet stjernespissen for at han har gjort noe galt.

– Fantastisk seier i dag! Angående denne historien om vakten: Jeg slo ingen. Denne anklagen er falsk, og TV-bildene beviser det, skriver Agüero selv på sin Twitter-konto.

Se hva som skjedde øverst

Bilder fra kampproduksjonen TV 2 har fått etter kamp viser at Agüero er i nærheten mens en fan er lagt i gresset av stadionvaktene og politi. Argentineren tar opp hjelmen til en politimann og står ved siden av. Det blir utvekslet ord, mens det så ser ut til at en vakt forsøker å dytte vekk Agüero, som irritert river bort armen sin og krangler litt med en politimann før han forlater situasjonen. Det kan virke som Agüero mener at supporteren behandles for røft.

Spissen risikerte politietterforskning og straff om anklagene førte frem.

En kilde i Manchester City sa tidlig at de ikke hadde tro på at det ville føre til noe.

– Det skjer noe, jeg må ta et lite forbehold om at det er vi ser i videoen som har skjedd. Hvis det er det, er det fullstendig patetisk å gå til politiet og rapportere noe slikt. Agüero tar ham på skulderen. Da er det oppmerksomhetssøkende og man er sur fordi man tapte. Han ligger jo selv med kvelertak på en fan der. Da må man få ta ham litt på skulderen, sa Brede Hangeland i TV 2s Premier League-studio.