– Dette er et Manchester United som Zlatan vil spille for

TV 2s Premier League-ekspert forventer at Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku må kjempe om samme spissplass.

Manchester United kunne torsdag bekrefte Zlatan Ibrahimovic som klubbens nye nummer ti. Han ble frigitt ved sesongslutt, men det har blitt spekulert i en retur for den svenske superspissen.

Se Simen Stamsø Møller snakke om Zlatan-returen i videovinduet øverst!

TV 2s Premier League-ekspert tror svensken gleder seg til å bli kampklar.

– Han har hatt muligheten til å se hvordan laget ser ut, og dømt ut ifra de to første kampene, har de ikke sett bedre ut siden Sir Alex Fergusons tid. Det er et sånt type Manchester United-lag han vil spille for. De hadde litt uflaks forrige sesong, men det var ikke festfotball eller gode resultater i Premier League, men nå er tiden inne for at Zlatan skal spille på sitt Manchester United, et lag som er blant de beste i England og kanskje kan kjempe i Europa, sier Simen Stamsø Møller, og fortsetter:

– Vi vet at han ikke har vunnet Champions League, så han ser nok frem til kveldens trekning.

Romelu Lukaku ble hentet fra Everton som Ibrahimovic' erstatter i sommer. Nå kommer de trolig til å kjempe om samme spissplass etter nyttår.

– Det er et luksusproblem. Manchester United spiller med én spiss, Lukaku, som er vant til å spille alene. Det har også Zlatan vært. Man tenker jo at i det systemet Manchester United spiller i, så er det plass til bare én spiss, men er de bak i banen solide, kan de spille sammen. Jeg tror ikke du finner en bedre back-up for Zlatan enn Lukaku og motsatt.

– Jeg synes dette er kjempegode nyheter for alle som er glade i fotball og Premier League, for han er den største profilen i ligaen, mener Simen Stamsø Møller.

Manchester United ble av mange beskyldt for å spille kjedelig fotball forrige sesong. I 100-timersoppladningen til Premier League var TV 2s Premier League-ekspert Erik Thorstvedt skeptisk til å hente Ibrahimovic tilbake.

– Jeg håper United utvikler en annen type angrepsspill som går litt raskere. Jeg er stor fan av Zlatan, men han spiller på en måte som gjør noe med hele angrepsmønsteret, mente den tidligere Tottenham-målvakten.

TV 2-kommentator Øyvind Alsaker har tenkt det samme, men at det «blir rart å kalle Zlatan for et problem».

– Noen av de beste kampene Manchester United spilte forrige sesong, var uten Zlatan på laget, men han er en verdensklassespiller og en verdensklasseavslutter. Det er ikke dumt å ha Zlatan i tillegg til Romelu Lukaku. De skal spille mange tøffe kamper.

Alsaker tror at Mourinho kommer til å rullere på Lukaku og Ibrahimovic.

– Sånn som Lukaku spiller nå, er han vanskelig å flytte på, men vi vet ikke hvor mange kamper de har igjen når våren kommer. Har de mange, kan de hvile Lukaku og spille Zlatan og motsatt. Det er akkurat den bredden som kan vippe kampene i Uniteds favør, sier TV 2-kommentatoren.

– Han er like god som Lukaku, men de har forskjellige måter å spille på, så de kan mestre forskjellige kampbilder. Det må være perfekt for Mourinho, mener Simen Stamsø Møller.

Zlatan Ibrahimovic er fremdeles på vei tilbake fra den alvorlige kneskaden han pådro seg i Europaligaen i april forrige sesong. 35-åringen er ventet tilbake i andre halvdel av sesongen, bekrefter manager José Mourinho.

– Vi kommer til å vente på ham. Jeg tviler ikke på at han vil bli viktig i andre halvdel av sesongen, sier portugiseren.