Bekreftet: Zlatan tilbake i Manchester United

– Jeg er tilbake for å fullføre det jeg startet, sier Zlatan Ibrahimovic (35).

Det bekrefter Manchester United på sine hjemmesider. Det har lenge blitt spekulert i om Zlatan Ibrahimovic kunne gjøre comeback i Manchester United-drakten.

Svensken ble alvorlig kneskadet i Europaligaen på tampen av forrige sesong og ble offisielt frigitt da kontrakten gikk ut.

Den nye kontrakten strekker seg ett år.

– Jeg er tilbake for å fullføre det jeg startet. Det har hele tiden vært både min og klubbens intensjon at jeg skal bli værende. Jeg kan knapt vente på å gå ut på Old Trafford igjen, men jeg må ta tiden til hjelp for å bli klar igjen, sier Ibrahimovic.

– Jeg har jobbet hardt og jeg kommer til å fortsette med det, så jeg vet at at jeg er i den beste mulige forfatningen når jeg gjør comeback, fortsetter han.

Manchester United-manager José Mourinho bekreftet nylig at de var i samtaler med Ibrahimovic om en mulig retur i andre halvdel av sesongen.

– Vi er glade for at Zlatan er på vei tilbake, og jeg er også fornøyde med å ha hans sult og erfaring tilbake i laget. Etter innsatsen hans forrige sesong, fortjener han tilliten vår. Vi kommer til å vente på ham. Jeg tviler ikke på at han vil bli viktig i andre halvdel av sesongen, sier Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic kommer til å spille i trøyenummer ti. Forrige sesong hadde han nummer ni, men denne har storsigneringen Romelu Lukaku tatt. I sin første sesong i Manchester United scoret han 28 mål på 46 kamper.

Ibrahimovic kom til klubben etter at kontrakten med Paris Saint-Germain gikk ut i fjor. Han har tidligere spilt for Malmö, Ajax, Juventus, Barcelona og Milan.